Az elmúlt fordulóban jó játékkal, hátrányból fordítva szerzett meglepetés győzelmet a hódmezővásárhelyi csapat. A Fradi ugyan Adamcsek szépen ívelt szabadrúgásgóljával megszerezte a vezetést. A fordulás után a hazaiak viszont előbb fordítani tudtak – Puskás Zoltán vágta a léc alá a labdát. Majd miután Tóth Attila kiharcolt egy tizenegyest, Máté Péter higgadt lövése után a vezetést és a három pontot is sikerült megszereznie a gárdának.

Végh Ariel, aki a meccsen gólpasszt adott a klub honlapjának a következőképpen nyilatkozott a zöld-fehérek elleni mérkőzésről:

„ Az elmúlt fordulóban egy nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk és ez be is igazolódott! Hajtós, futós meccs volt az első félidőben még nem sikerült berúgni a helyzeteinket, de a másodikban szerencsére először Zoli berúgta a passzom után a helyzetet. A végén pedig Peti higgadtan értékesítette a büntetőt! Nagy győzelem volt!”

Habár a hétvégi ellenfél Komló eddig nem tudott győzelmet szerezni az NB III idei kiírásában mégsem számíthatnak könnyű meccsre a vásárhelyiek. Végh erről így nyilatkozott:

„Szintén egy nehéz mérkőzésre számítok, mély pályán egy jövőjéért harcoló csapat ellen, de kötelező győznünk! Nagyon nehéz lesz, nekünk kell rúgnunk az első gólt és onnantól kicsit könnyebb lesz!”

A csapatok szombaton, 14:30-tól játszanak majd egymás ellen.

szcs
Fotó: hfc1912.hu