Kos (március 21.-április 20.)
Ragyogóan mennek a dolgai, de ne vegye természetesnek, mert jöhet még rosszabb időszak az életében. Főleg anyagi téren legyen visszafogottabb, ne szórja a pénzt meggondolatlanul. Szerénységgel többre megy, és fölöslegesen nem szerez magának ellenségeket. Ugyanis a túlságosan magabiztos fellépésével elérheti, hogy még a régi barátai is elfordulnak.

Bika (április 21.-május 20.)
Most elkerülhetetlen lenne döntést hoznia, mert a bizonytalankodással elronthat mindent. Lehet, hogy az időhúzás talán kényelmesebb, de megoldáshoz biztosan nem vezet. Vegye kezébe az élete irányítását és merje vállalni a tettének következményét. Sohasem lesz elégedett, ha mindig csak a könnyebbik utat választja és a szőnyeg alá söpri a problémákat.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Folyamatosan élvezi a párja bizalmát, ezért ügyeljen rá, hogy ne adjon okot, hogy kételkedjen a szavában. Mostanában mintha belebújt volna a kis ördög és emiatt játszik tűzzel. Pedig kár lenne felborítani harmóniát kockáztatva a kapcsolatát. Nagy baj lehet belőle, ha a viccelődést összekeveri a mellébeszéléssel. Inkább adja önmagát, legyen a régi.

Rák (június 22.-július 22.)
Rák jegyűként nosztalgiára hajlamos, és gyakran elmereng a múlton. Nem érdemes folyton a régi szép időket emlegetnie, mert az már elmúlt, bármilyen szép is volt. Sajnos az élet kiszámíthatatlan, és sohasem lehet tudni, hogy mit hoz, ezért inkább élvezze a jelent és a jövőt tervezze. Használjon ki minden pillanatot és örüljön a legkisebb jó dolognak is.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Ismét jól áll a szénája, és természetesen nyerésre áll, aminek sokan nem örülnek. Igyekeznek összefogni, hogy letaszítsák a “trónjáról”, persze nem sok eredménnyel. Azért még nem bízza el magát, hanem legyen nagyon résen, mert nem képesek a vereséget elviselni és minden eszközt bevetnek, hogy megszerezzék a helyét. Ismeri a mondást, sok lúd disznót győz…

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Ne menjen el szó nélkül párja piszkálódása mellet, s ne nyelje le a bántó megjegyzéseit. Inkább üljenek le és próbálja kiszedni belőle, hogy mi az oka a viselkedésének. Természetesen a faggatózás és a tolakodó érdeklődés szigorúan tilos, de a kritikus megjegyzéseket is kerülje el. Próbáljon olyan légkört teremteni, hogy bizalmába fogadja és elmondja bánatát.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Ahelyett, hogy megpróbálná megoldani a felmerülő problémát, inkább jóval többet eszik a kelleténél. Hajlamos idegességében egész nap a hűtőgéphez járni és nassolni. A belső feszültségéhez persze a Mars bolygó is hozzájárul, és túlzásokra hajlamosítja. Ennek a bolygónak energiáit úgy hasznosíthatja, ha a szokásosnál is sokkal többet mozog vagy sportol.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Valóban képes a dolgok mélyére ásni és kitűnő a kutató hajlama, de azért most ne essen túlzásba és fölöslegesen se gyanakodjon. Ne lásson ott is bajt, ahol valójában nincs, mert a végén annyira elmerül a gondolataiban, hogy nem találja a kivezető utat. Gyanakodással csak elrontja a kapcsolatát, mert a párja úgy érezheti, hogy nem tud bízni benne.

Nyilas (november 22.-december 21.)

Munkahelyén nincs oka rá, hogy visszahúzódjon és hagyja, hogy mások érvényesüljenek. Bátran mondja el az elképzelését, és még akkor se keseredjen el, ha nem fogadják kitörő lelkesedéssel. Mivel mások is meg akarják mutatni, hogy mit tudnak, ezért szívesen helyezik magukat előtérbe. Egyáltalán nem törődnek azzal, hogy mit érezhet, ha félre tolják.

Bak (december 22.-január 20.)
Szinte hihetetlen, hogy milyen ügyesen veszi az akadályokat, amit talán még saját maga sem hisz el. Pedig ez a szín tiszta valóság, és legyen büszke a teljesítményére. Éppen jókor jött a siker, mert már kezdett megingani az önbizalma. Mostantól kezdve magabiztosabban kezdeményez a szerelemben is, bízva benne, hogy azon a területen is sikereket ér el.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Bár könnyed és nem egy aggodalmaskodó típus, most mégis elbizonytalanodik, mert az anyagi helyzete nem egészen úgy alakul, ahogy elképzelte. Reálisan látja, hogy bizony össze kell húznia a nadrágszíjat, ami nem a legjobbkor jön. Komoly terveket szőtt és egy kicsit könnyebben szeretett volna élni, amibe talán még egy rövidebb utazás is beleférhetett volna.

Halak (február 20.-március 20.)
Megmagyarázhatatlan gyomorpanaszok kínozhatják, aminek látszólag semmi alapja nincs. Mivel az életben mindennek oka van, mégis jól teszi, ha őszintén magába néz. Ugyanis a panaszai mögött akár a nehéz és a zsíros ételek esetleg alkohol fogyasztása is meghúzódhat, de az sem kizárható, hogy esetleg a folyamatos stressz az okozza a kellemetlen tünetet.

Forrás: hirado.hu