Kos (március 21.-április 20.)
Hiába remek a kommunikációja és általában nem tétovázik, ha szeretne megismerkedni valakivel, ettől függetlenül azért még érhetik meglepetések. Főleg akkor, ha nem jól méri fel a helyzetet és nem a kiszemeltje egyéniségének megfelelő taktikát választja. A kapkodástól vagy a túlzott rámenősségtől óvakodjon, mert azzal már az elején elronthatja a dolgot.

Bika (április 21.-május 20.)
Az otthonában béke honol, amiben nem kis része van. Bika jegyűként híres a nyugalmáról, mert nagyon nehéz kihozni a sodrából. Csak a türelem kevés lenne, szükséges még hozzá az alkalmazkodó képessége és egy nagy adag humor is. Ahhoz hogy ez a harmónia megmaradjon, most már eszébe se jusson változtatni a kipróbált és a jól bevált receptjén.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Jó iránybana halad, csak menjen is tovább az útján. Nem szabad megtorpannia, mert akkor a célját sohasem éri el. Ne keserítse el, ha akadályok nehezítik az útját, vagy ha esetleg megpróbálják a jóakarói elriasztani terve megvalósításától. Az udvariasság kedvéért hallgassa meg őket, de ne vegye készpénznek azt, amit mondanak. Menjen csak a feje után.

Rák (június 22.-július 22.)
A csapatmunkának az a lényege, hogy együtt kell dolgoznia és alkalmazkodnia a csoport többi tagjaihoz. Nagyfokú rugalmasság szükséges, hogy elkerülhesse a fölösleges konfliktusokat. Fontos, hogy ne csak a munkával járó anyagi juttatás lebegjen a szeme előtt, mert akkor a munkában nem talál örömet, hanem csak nyűgnek fogja érezni és szenvedni fog.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Új kiszemeltjéért a szokásosnál több áldozatot kellene hoznia, és ehhez nem igazán fűlik a foga. Komolyan elgondolkodik azon, hogy megéri-e az a rengeteg energia, amit be kell fektetnie, hogy elérje a célját. Hozzá van szokva, hogy csak a kisujját kell megmozdítania és minden az elképzelése szerint alakul. Most el kell dönteni, hogy kövesse-e a szíve szavát.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Egy fontos ügyben égetően szüksége van tanácsra, de mivel makacsul ragaszkodik a saját elképzeléséhez, így nem jár eredménnyel. Érdemes legalább meghallgatni mások véleményét, még akkor is, ha nem fogadja meg. Bár a makacsság biztosan nem vezet jóra, ahogy az elbizakodottság sem. Előfordulhat, hogy ebben esetben nem látja fától az erdőt?

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Akkor se búslakodjon, ha netalán egyedül érzi magát, hiszen minden rossz véget ér egyszer. Inkább hívja össze a barátait és ünnepeljék meg a születésnapját. Lehet, hogy nem a közeli napokban van a nagy ünnep, de jó alkalom arra, hogy ne érezze magát magányosnak. Így legalább azokat az ismerőseit is láthatja, akik általában az elfoglaltságukra hivatkoznak.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Most már belátja, hogy fölöslegesen aggodalmaskodott, mert jobban boldogul, mint azt az elején gondolta. Beismeri, persze csak önmagának, hogy rémeket látott és túlságosan felnagyította a problémát. Sajnos ebben az esetben is megmutatkozik a Skorpió szélsőségessége, hiszen az optimista gondolkodásával az erős szorongást is elkerülhette volna.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Teljesen fölösleges aggódni, mert Jupiter, a személyi bolygója minden lépését támogatja. Természetesen nem szabad túlzásokba esnie, hiszen ez a bolygó sem képes a rossz döntése következményétől megvédeni. Viszont segíti a szerelemben és az üzleti téren egyaránt. Sőt, ha külföldön szeretne dolgozni vagy tanulni, abban is.

Bak (december 22.-január 20.)
Ne legyen hiszékeny és ne dőljön be a felettese biztatásának, hogy csak bátran mondja el az észrevételeit és tegyen javaslatot, ha valami hibát lát. Hiába kéri, ha jobb ötlete van, akkor se terjessze elő, mert őszinteségének később egész biztos meg fogja inni a levét. Jobb, ha inkább az ő elképzelését dicséri, hiszen már jól ismeri, hogy milyen ember.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Sohasem lehet elég óvatos, ha a szerelemről van szó, mivel hajlamos a túlzott álmodozásra. Mint mindig most is az érzelmei vezérlik, ami nem baj, ha közben azért két lábbal áll a földön. Jószívű és kihasználható, ezért csak nagyon óvatosan nyissa ki a szívét és a pénztárcáját. Mivel a szerelem hatására hajlik rá, hogy elrugaszkodjon a valóságtól.

Halak (február 20.-március 20.)
Hiába is töri a fejét, nem fog előbbre jutni és nem tudja az illetőt kiismerni, ha csak a szavára hallgat. Igaz a mondás, hogy a messziről jött ember azt mond, amit akar, így sohasem tudhatja, hogy mit forgat a fejében. Viszont, ha próbára teszi, akkor a tettei alapján hamarabb kiismeri. Figyelje, mert a szeme is sokat elárulhat, hiszen köztudott, a szem a lélek tükre.

Forrás: hirado.hu