Kos (március 21.-április 20.)
Rezzenéstelen arccal képes olyan dolgokat állítani, aminek semmi köze az igazsághoz. Rendkívül büszke a teljesítményére, de azt azért ne felejtse el, hogy nem mindenkit tud hintába ültetni. Főleg a főnökével legyen nagyon óvatos, mert az emberismeretben már nagy gyakorlatot szerzett. Lehet, hogy most nem szól, de vigyázzon, hamarosan meglesz a böjtje.

Bika (április 21.-május 20.)
Csak a saját érdekeit nézi, nem képes a másik álláspontjára helyezkedni. Nem hallgat senkire és csak a vélt igazához ragaszkodik. Nem biztos, hogy jó úton jár, és ezen érdemes is lenne elgondolkodnia. Mivel békességre és nyugalomra vágyik, a saját érdekében kompromisszumot kellene kötnie. Ugyanakkor ne feledje el, hogy a kölcsön kenyér visszajár.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Miért csodálkozik, mert párja gyanakszik, amikor ön túlságosan titkolódzó? Nem érdemes a feszültséget szítania azzal, hogy nem mondja meg őszintén, merre jár és mikor ér haza. Természetesen nem kell minden lépéséről folyamatosan beszámolnia neki, de fölösleges bizonytalanságban tartania. Képzelje magát a helyébe, mert nincs irigylésre méltó helyzetben.

Rák (június 22.-július 22.)
Mindenképpen járjon utána, hogy ki az, aki pletykákat terjeszti és igazságtalanul vádaskodik. Nem jó taktika, hogy nem vesz tudomást róla, mert ezzel csak lovat ad az illető alá. Abban se reménykedjen, hogy majd abbahagyja, és szép csendben visszavonul, hiszen valami célja van vele. Ne sajnálja az időt rá, hogy kiderítse, miért akar ártani.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A mai napon kiszámíthatatlan, mint az időjárás, emiatt a környezete jobbnak látja, ha inkább kikerüli, és nem keresztezi az útját. Minek kötnék össze a bajszukat önnel, hisz tudják, úgyis csak a rövidebbet húznák. Viszont vannak szép számmal olyanok, akik kénytelenek elviselni a hangulatingadozását, ők sajnos most nem tartoznak a szerencsés emberek közé.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Nagy lendülettel veti bele magát a kapcsolatába, mert attól tart, hogy esetleg más is szemet vet a kedvesére. Mivel még nem ismeri igazán, így nem tudhatja, hogy nem olyan könnyű elcsábítani. Hiszen nagyon körültekintően választja meg a párját és nem egy kalandor típus. Ezért a túlzott igyekezetével sajnos előfordulhat, hogy elront mindent.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Igyekszik munkájában behozni a lemaradást, de sajnos nem sok sikerrel. Annyi gondja-baja adódik, hogy szinte az egész napja ezek megoldásával telik. Minden igyekezete ellenére sem jut jóformán semmire és emiatt lelkileg is felkészül arra, hogy majd szemrehányást kap. Jogosnak találja, és eszébe sem jut ellenkezni, de szerencsére nem kerül sor rá.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Olyan ügyesen bánik a szavakkal, hogy játszi könnyedséggel eléri, amit akar. Nehéz küzdelemre számít, és meglepetten tapasztalja, hogy szinte semmit nem kell tennie a siker érdekében. Ilyenkor, mint mindig most is érthetetlenül áll az esemény előtt, mert nem érti, hogyan működnek a dolgok. Egyszer miért sikerül, míg máskor meg miért vall kudarcot?

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nyilas jegyűként nagyon erős az igazságérzete, ami nagyon becsülendő dolog, de ebben az esetben nem igazán kifizetendő. Jobban tenné, ha inkább hallgatna és csendben visszavonulna. Lehet, hogy igaza van, de azért mérje fel azt is, hogy kivel áll szemben, mert nem lenne szerencsés, ha komoly hátránya származna belőle. Inkább most tartsa meg a véleményét.

Bak (december 22.-január 20.)
Egy kisebb élcelődésből akár komoly vita is kerekedhet, ezért minden szavát jól gondolja meg. Nem mindegy, hogy kinek és mit mond, mert nem mindenkinek van humorérzéke, így könnyen félre értheti, amit nem bántó szándékkal mond. Bak jegyűként éleslátása kitűnő, ezért még időben mérje fel, hogy kivel is áll szemben, nehogy esetleg kellemetlenség érje.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Egy váratlan helyzetben találkozhat valakivel, akinek felkelti az érdeklődését. A szimpátia kölcsönös lesz, de egy idő után, már kellemetlennek találhatja az illető túlságosan tolakodó közeledését. Komolyan a sarkára kell állnia, ha nem szeretné továbbra is tartani vele a kapcsolatot. Fontos, hogy ne bátorítsa, hanem egyenesen közölje vele az elhatározását.

Halak (február 20.-március 20.)
Tegye meg a szükséges lépéseket, ne halogassa tovább, mert csak az idejét pocsékolja. Viszont, ha a tettek mezejére lép, akkor a vártnál is kedvezőbb helyzetbe kerül. Nem csak anyagilag jut előbbre, hanem olyan érdekes munkát végezhet, amire mindig is vágyott. De nem hullik minden munka nélkül az ölébe, hiszen önmagát és félénkségét kell legyőznie.

Forrás: hirado.hu