Kos (március 21.-április 20.)
Kénytelen eltűrni a munkahelyén a támadásokat, ugyanis nincs más választása. Egyelőre nem tud lépni és egy új munkahelyet keresni, bár már többször is megfordult a fejében. A munkáját szereti, csak a kollégáival és a munkahelyi légkörrel vannak gondjai. Természetesen nem teljesen vétlen, mert időnként előfordul, hogy minden ok nélkül kötözködik.

Bika (április 21.-május 20.)
Igazságtalanul háttérbe szorítják, ami nagyon felháborítja és igyekszik hangot is adni az elégedetlenségének. Bár látszólag elfogadják a véleményét, de ettől még nem változik semmi, sőt csak olaj a tűzre. Nyíltan nem támadják, de a háttérben már szervezkednek, ezért legyen óvatos. Ne becsülje le az erejüket, mert együtt sajnos nagyon sokra képesek.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Nagyon keményen dolgozik célja elérése érdekében, és elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, akkor is eléri, amit akar. Biztosra veszi, ha kell, minden eszközt bevet, s nem lesz kíméletes senkivel. Szerencsére erre nem kerül sor, különben számos ellenséget szerezne. Nem véletlen, hogy az összes jegy közül a legszerencsésebb, és most a Jupiter is segíti.

Rák (június 22.-július 22.)
Semmi oka haragot tartani, hiszen akire haragszik, annak lenne oka neheztelni. Persze semmi pénzért se látná be, hogy nincs igaza, sőt inkább szokásához híven visszahúzódik a csiga házába. Onnan pedig ember legyen a talpán, aki ki tudja csalogatni. Mivel senki sem akarja megvigasztalni, ezért előbb vagy utóbb, de kénytelen lesz mégis béke jobbot nyújtani.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nyugtalan és nem találja a helyét, pedig minden csatát megnyer, így nem lehet oka panaszra. Mégis látványosan szenved, ami előtt környezete érthetetlenül áll. Valójában a lelke sajog, mert olyan megjegyzést kell lenyelnie, amit önérzete nem tud megemészteni. Eszébe se jut a sérelmét bárkinek elmondani, mert nem akarja beismerni a kudarcát.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Sokkal egoistábbnak kellene lennie, mert így könnyen félreállíthatják. Szűz jegyűként szégyenlős és a törtetés is távol áll a jellemétől, most mégis cselekednie kell. Különben szomorúan kell majd tapasztalnia, hogy az elsők közül a sor végére kerül. Abban ne reménykedjen, hogy figyelembe veszik a félénkségét, inkább annak örülnek, hogy kihasználhatják.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

A Jupiter bolygó elbizakodottá teszi, pedig ezzel nagy baklövést követ el. Szerénységgel és kedvességgel, sokkal többre menne, de bízik a szerencséjében. Jobban tenné, ha még időben lassítana, és nem ülne olyan magas lovon. Így nem fogja elérni amit szeretne, inkább maga ellen hangolja, akinek kegyét szeretné elnyerni. Sürgősen változtasson stílusán!

Skorpió (október 23.-november 21.)
Derékfájással, ízületi panaszokkal küszködhet. Nehezére eshet a mozgás, a fájdalom miatt, ami komolyan akadályoztathatja a feladata elvégzésében. A fájdalom egyaránt jelentkezhet derekában vagy a térdében is, és az utóbbi jelzi azt, itt az ideje, hogy lassítson. Próbáljon kicsit pihenni és rendszeresen úszni, mert a testmozgás most is segíthet.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Előbb cselekszik, és csak utána gondolkodik, pedig éppen fordítva kellene tennie. Meggondolatlansága komoly szívfájdalomhoz vezethet, természetesen ez most nem az egészségét érinti. Ettől függetlenül a szíve akkor is nagyon fáj, amit nehezen képes bárki is meggyógyítani. Vagyis csak egy valaki lenne, de annak sajnos esze ágában sincs a fájdalmát enyhíteni.

Bak (december 22.-január 20.)
Anyagi gondjaival nyugodtan fordulhat a családtagjaihoz, mert mint mindig most is a segítségére sietnek. Ez annak is köszönhető, hogy pontosan fizető adós, ezért senkinek nem okoz fejfájást azzal, hogy a tartozását esetleg nem adná meg. Igen beosztó, ezért kölcsön kérni nagyon nem szeret, és csak a legvégsőbb esetben teszi, amikor valóban ég a ház.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Sokkal könnyebben képes elsimítani a családjában felmerülő konfliktusokat, így többé-kevésbé béke honol az otthonában. Ebben persze a türelme is közrejátszik, hiszen már megtanulta, hogy a kis ügyekből nem kell nagyot csinálnia. Jobbnak látja felülemelkedni a dolgokon és inkább megpróbálja humorral ellensúlyozni a kezdődő konfliktusokat.

Halak (február 20.-március 20.)
Egy kellemes gond foglalkoztatja, de még így is nehéz helyzettel kell megbirkóznia. Egyszerre több meghívásnak kellene eleget tennie, ami természetesen lehetetlen. Hiszen mindegyiket ugyanabban az időben rendezik, így most főhet a feje, hogy mitévő is legyen. Ugyanakkor a sértődést is szeretné elkerülni, de mégis kénytelen lesz választani közülük.

Forrás: hirado.hu