Mártélyra hozták a Müncheni Oktoberfest hangulatát a szervezők, ugyanis a remek dallamok mellé, többféle sült kolbász és természetes öblítésképpen csapolt sör is dukált. A kocsi ablakát leengedve kellemes dallamokra gördülhetett be késő délután az, aki ezt a közlekedési eszközt választotta, ugyanis az Oti Blues Band csapott a húrok közé, kellemes és ismert akkordok társaságában.

„Remekül sikerült a pénteki nap. Az először csak szállingózó emberekből kisebb tömeg kerekedett estére, főleg Lázár Gábor zenés mulatságára. Szombaton pedig az apróságokat várta egy gyerekszínház, illetve az ugrálóvár is az ő örömüket szolgálta. Az Oti Blues Band-en kívül, a PopArt zenekar, és Mr. Zunk’s projekt is színpadra lépett. Különböző családi vetélkedőkkel is kedveskedtünk – szombatra, például népi játékok és sör ivóverseny is terítékre került. „ – mondta el Ménesi Zsolt, szervező.

Különböző gasztronómiai élvezeteknek is lehetett hódolni, többféle kolbászból, hamburgerből lehetett választani. A szervezők nem titkolt szándéka, hogy ezt a fesztivált rendszeressé tegyék, tehát jövőre is várható egy Október Feszt, a Mártélyi Élmény Sport Pubban.

Képek a galériában:

sk