Feltolt védekezéssel és letámadásokkal kezdte a Dabas-Gyón elleni meccset a Mórahalom. Nagyon úgy tűnt, hogy ez a taktika kifizetődő lehet Magyar Györgyék számára. A házigazdák nem igazán jutottak el a homokhátiak kapujáig, ráadásul sokkal többet is volt a labda a vendégcsapatnál.

Ezzel a fölénnyel azonban nem járt együtt a gól, pedig egy alkalommal többször is próbálkozhattak a tizenhatoson belülről a vendégek.

A fordulás után ennek meg is lett a böjtje. A játék képét elnézve nem igazán volt benne, hogy a Dabas-Gyón gólt szerez, mégis így történt. Bokányi Richárd próbált szögletre menteni, de pechjére a kapufát találta el, a visszapattanó pedig pont Szemán Lajos elé került, aki közvetlen közelről nem hibázott.

A mórahalmiak ezt követően mindent megtettek az egyenlítő gól megszerzéséért, de a maradék játékidőben ez nem jött össze.

A csapat legközelebb a Paks II. ellen játszik.

NB III Közép csoport, 9. forduló

Dabas-Gyón FC – Mórahalom VSE 1-0 (0-0)
Maglód, vezette: Szabó Levente (Galán Roland, Pipicz Norbert)
Dabas-Gyón: Kovács T. – Sós M., Kozma I., Vasas, Riba, Csepregi, Borsos (Méder, 23′), Poncok, Nagy A. (Lakatos, 90′), Pirik (Szemán, 62′), Horváth R. Vezetőedző: Aranyos Imre.
Mórahalom: Halász – Mészáros T., Zámbó, Magyar, Fodor, Pócs D., Várda (Busa – a szünetben), Szücs, Bokányi (Hauk, 83′), Szalma (Pócs T., 59′), Crkvenjakov. Edzők:Magyar György és Sasa Vojnic-Zelic.
Gól: Szemán (65′).
Sárga lap: Riba (35′), Vasas (37′), Horváth R. (61′), Szemán (83′), Sós (86′), Kozma (90′).

szcs
Fotó: szegedma.hu archív