Kos (március 21.-április 20.)
Mindent igyekszik megtenni azért, hogy elfelejtse a régi partnerét, de szomorúan tapasztalja, hogy nem sok eredménnyel jár. Már megpróbálta a kutyaharapást szőrivel megoldást is, de azzal csak még tovább rontotta az amúgy sem jó lelkiállapotát. Hiúsága nem engedi, hogy kockáztasson, mert attól tart, hogy visszautasításban lesz része, ezért inkább csendben szenved.

Bika (április 21.-május 20.)
Egy kellemes program során nagyon mély és tartalmas élményt él át a párjával, és ez boldoggá teszi. Eddig is tudta, hogy nagyon összeillenek, de most már érzi, hogy a lelki társa is. Legszívesebben mindenkivel megosztaná az örömét, de tisztában van vele, hogy sokan nem is értenék, hogy miről beszél. Jobb, ha csak a kedvesével beszél erről.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Legyen körültekintő és ne csak a cél lebegjen a szeme előtt, mert könnyen abba a hibába eshet, hogy nem látja a fától az erdőt. S mire észbe kap, akkor már a riválisa által felállított csapdába eshet. Meg sem fordul a fejében, hogy ő képes lenne keresztezni az útját. Pedig minden jel arra mutat, hogy most esze ágában sincs visszakozót fújni.

Rák (június 22.- július 22.)
Most végre tiszta vizet önthet a pohárba és kimondhatja azt, ami a szívét nyomja. Régóta készül már rá, de valahogy eddig nem volt alkalmas az időpont. Sérelmét nem tudja elfelejteni, pedig tudja, hogy a neheztelése miatt számos egészségügyi problémája lehet. Főleg epekő alakulhat ki, vagy gyomorpanasszal küszködhet, ami további nehézséget okoz.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Szánjon egy kis pénzt arra, ha a körülményei megengedik, hogy néhány napot eltöltsön olyan helyen, ahol még melegen süt a nap. Oroszlán jegyűként nehezen viseli a ködös, nyirkos időt, de a hidegben sem érzi magát elemében. Töltődjön fel napsugárral, pihenjen sokat, mert nemsokára rengeteg feladat várja. Nem lesz a kárára, ha élményekkel telve tér vissza.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Szinte kifolyik a pénz a keze közül, pedig igyekszik visszafogni a költekezési kedvét. Nem úgy indul a napja, hogy egy nagy bevásárlásba kezd, de mégis annyi apróságot vesz, hogy mire észbe kap, már alig marad pénze. Tudja, hogy senkit nem okolhat, mert hagyta magát elcsábítani, de úgy dönt, hogy azért sem dühöng, mert mindennek örül, amit csak megvett.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Amilyen gyorsan lángra lobban a szíve a szerelem hatására, olyan gyorsan ki is alszik. Nagy reményeket fűz az illetőhöz, és mindent belead, hogy elnyerje a tetszését. Ám mikor vártnál gyorsabban meghódítja a szívét, már nem lelkesedik nagyon. Ugyanis megszólal a józan esze, hogy mennyit kockáztat, ha szívvel-lélekkel elkötelezi magát.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Gyors felismerő képességének köszönheti, hogy elkerül egy kellemetlen szituációt. Sikerül úgy alakítani a dolgot, hogy ne érje se anyagi, sem erkölcsi veszteség. Szerencsére megérzése azt súgja, valami nincs rendben, ezért legyen nagyon résen. Kiváló emberismerete pedig csak további segítséget jelent. Már áldja az eszét, hogy figyelt az intő jelekre.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Mielőtt pénzügyei rendezése érdekében újabb kölcsönhöz folyamodna, érdemes lenne egy alapos számítást végeznie. Nagyon fontos, hogy csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér, különben, ha elszámítja magát, akkor hosszú ideig nem fog tudni fellélegezni. Inkább egy kis ideig spóroljon és csak a legszükségesebb dolgokat vegye meg.

Bak (december 22.-január 20.)
A mai napon mágnesként vonzza magához a bajt, és minden jó szándéka ellenére félreértik. Egy meggondolatlan kijelentésével vérig sértheti az egyik rokonát, holott esze ágában sem volt megbántani. Már sajnálja, hogy nem tett lakatot a szájára, de minek szomorkodna, hiszen a könnyek nem segítenének semmit. Majd egy kis idő után megpróbálja kiengesztelni.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Most már nagyon örül és áldja az eszét, hogy hallgatott a jó tanácsra, hogy egy bajból ne csináljon többet. Ennek köszönheti, hogy újra visszatér a boldogság a magánéletébe, és a kapcsolata kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Hiszen minek élne egyedül, amikor tartozhat is valakihez, ráadásul azzal oszthatja meg az életét, akit szeret és nagyra becsül.

Halak (február 20.-március 20.)
Ne legyen szégyenlős, és egy percig se tétovázzon, hanem fogadja csak el egy ismerőse segítségét, hiszen minden hátsó szándék nélkül ajánlja fel. Gondoljon arra, hogy nélküle sokkal több energiát kellene befektetnie, hogy elérje, amit akar. Most is érvényesül az a mondás, hogy jó tett helyébe jót várj, hiszen már annyiszor segítő jobbot nyújtott neki.

Forrás: hirado.hu