Kos (március 21.-április 20.)
Szeretne úgy élni a párjával, mint a galambok, békességben és nyugalomban. Ez azonban csak álom marad, ha nem tesz mindent, hogy így legyen. Ne csak a kedvesétől várja el, hogy alkalmazkodjon és a kedvében járjon, mert csak a kölcsönösség hozhatja meg a sikert. Csak úgy érdemes ebben a kapcsolatban maradnia, ha képes áldozatot is hozni érte.

Bika (április 21.-május 20.)
Amennyire biztos lábakon áll az üzleti életben, annyira bizonytalannak érzi a helyzetét a kapcsolatában. Bár a szívét és a lelkét is kiteszi, mégsem ér el vele semmit. Bika jegyűként fontosnak tartja az érzelmi biztonságot, ezért eszébe sem jut a változtatáson törni a fejét. Inkább tűr, pedig a felhalmozódott feszültség látványos dühkitöréshez vezethet.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A legjobb, ha nem kapkod el semmit, hanem várakozó álláspontra helyezkedik még akkor is, szeretné sürgetni a dolgok megvalósulását. Engedje, hogy a kedvese a saját tempójában haladhasson, és akkor kötelezze el magát, amikor már tökéletesen biztos az érzelmeiben. Higgyen jobban önmagában és a kapcsolatuk sorszerűségében, és mindent bízzon az időre.

Rák (június 22.-július 22.)
Érdemes elgondolkodnia azon, hogy megéri-e, hogy háttérbe szorítsa magát és csak mellékszereplőként vegyen részt a munkában. Egy előnyös szerződést köthet, de csak akkor, ha képes a másokkal való együttműködésre. Anyagi helyzetén mindenképpen sokat lendítene ez a lehetőség, és ez sem mellékes szempont. Viszont, ha egyedül is boldogul, akkor ne lépjen.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Ne vesse el azonnal az ötletét, mert egy próbát mindenképpen megér. Miért mondana le könnyen a tervéről, hiszen még jól is alakulhat? Igaz, hogy ebben az esetben nem mehet biztosra, komoly kockázatot kell vállalnia, de ha megvalósul az elképzelése, akkor elmondhatja magáról, hogy: jött, látott és győzött. Ennél több pedig nem is kell a hiúságának.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Csak egy illúzió, hogy felerősödő szabadságvágyát kiélhesse, mert erre semmi esélye sincs. Olyan szorosan fogják a gyeplőt, nincs olyan indok, ami hihetőnek tűnik, hogy miért akar a mai napon egyedül lenni. Nehezen tudná elmagyarázni, hogy csak egy kis levegőhöz szeretne jutni, és biztos sértődés lenne a vége. A gyanúsítgatásról nem is beszélve.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Mint egy mimóza, sebezhető, érzékeny, és mindent ok nélkül is a szívére vesz. Annak ellenére, hogy a környezete mindent megtesz, mégsem sikerül felvidítani. Magába fordul, és nem szívesen osztja meg a bánatát senkivel sem, pedig okosabban tenné, ha megnyílna. Fölösleges szenvednie, hiszen egyedül nem fogja megtalálni a gondjaira kielégítő megoldást.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Kikapcsolódna, szórakozna, és semmi kedve otthon a négy fal között tölteni a napját, inkább szívesen menne társaságba. Jövésre-menésre vágyik, egy könnyedebb napra, amikor nem kell a feladataira koncentrálni. Egy különleges programot szervez, és biztos benne, hogy nem fog unatkozni. Hiába hívják, most a testmozgást egyetlen porcikája sem kívánja.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nehezen fogadja el, hogy nem minden az elképzelése szerint alakul. Az természetes, hogy vannak elvárásai, de próbálja ki, hogy sokkal jobban érzi magát, ha néha mások akarata is érvényesül. Időnként, ha enged és háttérbe szorítja magát, akkor meglátja, hogy a szerettei is hálásak lesznek és a béke is helyre áll. A párja meg különösen értékeli majd.

Bak (december 22.-január 20.)
Legszívesebben hagyna mindent maga körül, és elutazna valahová, legalább egy rövid időre, mert érzi, hogy változásra, új élményekre van szüksége. Sajnos számos elintézendő teendője és a munkája miatt sem engedheti meg magának. Az elképzelését nem adja fel, és bízik benne, hogy ha túl lesz a munka dandárján, végre valahára, pihenhet és kikapcsolódhat.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Nem kellene, de még a legapróbb hibát is észreveszi és hangot is ad neki. Pedig okosan tenné, ha inkább a béke megőrzésére törekedne, s nem piszkálódna. Ne nehezítse meg a saját és a családja életét, mert nincs is tisztában vele, hogy amikor így viselkedik milyen nehéz elviselni. Még nincs elveszve semmi, ha belátja, hogy a szerettei türelme is véges.

Halak február (február 20.-március 20.)
Figyeljen jobban a kedvese igényére, és törődjön többet vele, mert az utóbbi időben kissé elhanyagolta. Igaz nem a dédelgetés, és a szép szavak az erőssége, de figyelmességgel és egy kedves ajándékkal is kifejezheti érzelmeit. Ne hagyja, hogy eltávolodjanak egymástól, s hogy végül kihűljön a kapcsolatuk, mert az idő múlásával egyre nehezebb lesz helyrehozni.

Forrás: hirado.hu