Kos (március 21.-április 20.)
Nehéz napnak néz elébe, mert könnyen elterelődik a figyelme, túlságosan nehéznek találja a csapatmunkát és szívesebben dolgozna egyedül. Rosszkedve miatt halogatja a feladat elvégzését, pedig ezzel csak maga alatt vágja a fát. Talán okosabb lenne kivenni egy nap szabadságot, de erre már nincs módja. Fel a fejjel, mert ezen a napon is túl lesz.

Bika (április 21.-május 20.)
Szeretné, ha megerősödne a kapcsolatuk, de ha külön utakon járnak, akkor abból nehezen lesz szoros kapcsolat. Ne csak a munkájukkal törődjenek, hanem egymásra is szánjanak időt. A pénz igaz nagyon jó, ha van, de az nem minden és nem helyettesíti a boldogságot. Sajnos előbb vagy utóbb gondok lesznek, ha már kapcsolatuk elején nincs idejük egymásra.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Úgy érzi, hogy egyre jobban mennek a dolgai, de mégse legyen elbizakodott. Hosszú és nehéz utat tudhat maga mögött, de némi erőfeszítésre azért szüksége van. Haladjon csak tovább ugyanúgy, ahogy eddig tette és mindent elér, amit csak akar. Legyen büszke a teljesítményére és arra, hogy nem adta fel fél úton. Ez nem bizony szép eredmény Ikrek jegyűként.

Rák (június 22.-július 22.)
Rosszkedvű, és ennek talán az az oka, hogy túlságosan nyomasztják azok a munkák, amiket csak megszokásból végez, s nem talál bennük örömet. Rák jegyűként nem szívesen válik meg semmitől, pedig itt van az idő egy őszi nagytakarításra. Szabaduljon meg a régi és fölösleges holmiktól, tárgyaktól, de akár a nyomasztó barátságoknak is végre búcsút inthet.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A társasági életet fontos időtöltésnek tartja, s mivel könnyen teremt kapcsolatot barátokból és ismerősökből nem szenved hiányt. Valójában akkor érzi igazán jól magát, ha szellemileg ösztönző atmoszférában szórakozhat. Erre sajnos most nincs módja, így be kell érnie kevesebbel. Azért ne sértődjön meg, ha nem állhat szokás szerint a központba.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Romantikus hangulatban van, elvárja, hogy a párja kényeztesse és a tenyerén hordozza. Sajnos az elvárásai nem teljesülhetnek, mert a kedvese meglehetősen fáradt és a saját gondjaival van elfoglalva. Legyen megértő és ne akarja, hogy a csillagokat is lehozza az égről. Szorítsa a saját igényeit háttérbe és forduljon őszinte érdeklődéssel felé, segítsen neki.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Szakmai téren, ha váltani szeretne, akkor ne tétovázzon túlságosan sokáig, hisz a Jupiter bolygó a pártfogásába vette. A magánéletében még nem jött el az idő, hogy végleges döntést hozzon, de nagyon hasznos lenne, ha átgondolná, hogy mit kellene változtatnia, hogy az érzelmi téren ne érjék csalódások. A szélsőséges gondolatoktól és lépésektől óvakodnia kell.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Képes a megszakadásig dolgozni a mai napon is, és a céljai érdekében elhanyagolja a szeretteit. Ám mivel ez már nem először fordul elő, igazuk van, ha elégedetlenek és akár a lázadozástól sem riadnak vissza. A túlfeszített munkának a kimerültségen kívül más következménye is lehet. Sajnos akár a családja is széthullhat, amit érdemes lenne megelőznie.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nézeteltérésre, akár heves szóváltásra is sor kerülhet a magánéletében, ezért nagyfokú önuralomra van szüksége. Ahogyan a közlekedésben is, főleg ha gépkocsiba ül, és a nagy forgalomban várakoznia kell. A Mars bolygó miatt hamar ingerlékennyé válik, amikor az adrenalin áramlani kezd, akkor érzelmei meglehetősen látványos dühkitörést okoznak.

Bak (december 22.-január 20.)
Komoly kockázatvállalásra és kalandszellemre van szüksége ahhoz, hogy a célját megvalósítsa. Szeret az előtérben állni és nyerni, de ha tétovázik, akkor ebből a vágyából nem lesz semmi. Gyakran zöldebbnek látja szomszéd rétjét, és ha ebben az esetben is így tesz, akkor saját magát akadályozza meg abban, hogy célba érjen. Szedje össze magát, ha győzni akar.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Még, ha nem is hiszi el, akkor is óriási fölénnyel indulhat a megmérettetésen. Vetélytársaitól túlságosan nem kell tartania, mert közel sem rendelkeznek olyan kiváló adottságokkal, ami révén leelőzhetnék. Ezért a győztesek biztos tudatával induljon, de azért az elbizakodottságtól óvakodjon. Ugyanis, ezzel nagyon sokat veszíthet a népszerűségéből.

Halak (február 20.-március 20.)
Új ötletei megvalósítását ne halogassa tovább, hanem bátran vágjon bele. Ne törődjön az akadékoskodókkal vagy azokkal, akik csodálkozásukat fejezik ki az elhatározása hallatán. Kreativitását, és alkotó kedvét nem csak a szabadidős tevékenysége révén fejezheti ki, hanem akár a munkájában vagy az otthona szépítése esetleg a kertje építése során is.

Forrás: hirado.hu