Ha a tünetek jelentkezése előtt két héttel már elkezdik a kezeléseket, akkor az allergiaszezonban akár teljesen tünetmentesek lehetünk. A fülakkupuntúra vagy az akupresszúra is segíthet az allergián. Ebben az időszakban főként pollenallergiáról beszélhetünk, azonban ezek a gyógymódok az egyéb allergiákra például élelmiszerallergiákra is alkalmazhatóak.

Sokan használnak kálciumot az allergiás tünetek megszüntetésére – hangzott el műsorunkban, ahol Fekete Edit óva intett a túlzott fogyasztásától, mert a vese működését is megzavarhatja. Az étleallergiások számára javasolta vendégünk, hogy egy tavaszi méregtelenítő kúra után változatos étkezéssel kiszűrhetjük mire vagyunk érzékenyek.

Akár egész életre elfelejthetjük az allergia okozta tüsszentést, szemirritációt, fulladást, vagy orrdugulást. Az említett módszerek nincsenek életkorhoz kötve. Bármikor alkalmazhatjuk őket. Kiváló lehet a Meridian 3-1-2 torna is. Hiszen ennek a testmozgásnak a segítségével a testünk energiahálózatát tartjuk karban.

A Yin-Yang Klinika megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Teleki utca 54. szám alatt. Telefonon a 30/4541587-es számon lehet bejelentkezni.

sk