Kos (március 21.-április 20.)
Biztosra akar menni, ezért nagy lendülettel halad előre. Nagyon magabiztosan halad az útján, pedig szerénységgel ebben az esetben sokkal többre menne. Szeretne imponálni valakinek, de nem veszi észre, hogy az impulzivitásával megrémiszti és visszahúzódásra készteti az illetőt. Még időben lassítson, különben ebből a kapcsolatból már nem lesz semmi.

Bika (április 21.-május 20.)
Rendszerint mindent elér, amit akar, de most ezzel az üggyel nem boldogul, sőt beletörik a bicskája. Nehezen viseli a kudarcot, ezért a szokásosnál jobban megviseli, hogy nem éri el a célját. A csalódottságát igyekszik leplezni, nehogy az ellenségeinek örömet szerezzen vele. Bánata elfojtása zsákutca, ami különféle emésztési panaszokhoz vezethet.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Változékony hangulatát nehezen viseli a környezete, pedig igyekszik uralkodni magán. Döntések sorozatát kellene meghoznia, de mivel a Hold a jegyében tartózkodik, nem képes csak az eszére hallgatni. Mivel nem szeretne tévedni és hibát hibára halmozni, ezért inkább elnapolja a döntéseit. Megpróbálja testmozgással levezetni a belső feszültségét.

Rák (június 22.- július 22.)
Makacsul állítja, hogy nincs szüksége segítségre, pedig nagyot téved. Azt hiszi, hogy mindent képes egyedül is megoldani, holott, ha őszinte akar lenni magához, akkor be kell látnia, hogy igenis fáradt. Szívesen pihenne, de a fejébe vette, hogy nem enged, akár mi is legyen.  Sajnos a hiúsága nem engedi, hogy kérjen, mert attól tart, hogy így kiszolgáltatottá válik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Remekül boldogul az üzleti életben, de a mai napon mégse kockáztasson, mert csak veszíthet. Anyagi téren a szerencse nem pártolja, annál inkább a szerelemi életében. Teendőivel, ha végzett, akkor élvezze a kellemes órákat a partnerével, találjon ki valamilyen romantikus programot, hogy elkápráztathassa. Nem kell folyton a munkán törni a fejét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Tovább folytatódik a szerencsés időszaka, ezért igyekezzen kihasználni a lehetőségeket. Anyagi téren nem lehet oka panaszra, amíg a Jupiter bolygó még a jegyében tartózkodik. Természetesen csak akkor, ha nem esik túlzásokba, különben nem csak megtelhet a pénztárcája, de könnyen le is apadhat. Jelentős anyagi kár is érheti, ha könnyelműen költekezik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Már bánja, hogy csak érzelmeire hallgatott és olyan könnyen beadta a derekát. Belátja, hogy nem gondolta át alaposan, hogy minden tettének következménye van. Döntésének csak a kellemes oldalát látta, a veszélyekre nem is gondolt. Most kénytelen beletörődni, hogy egyenlőre nem tud mit tenni, mert ahogy a mondás tartja, a keze – lába meg van kötve.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Biztos kézzel irányítja a dolgokat, mert tökéletesen tisztában van vele, hogy mit akar. Nem szívesen változtat, de ha már elhatározta, hogy melyik úton halad tovább, akkor senki sem tudja visszatartani. Biztos a dolgában, mert alapos számításokat végzett, és mindenre eshetőségre felkészült. Megérzése is azt súgja, hogy kitartással biztos hamar a céljához érhet.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Újabb kihívásokra vágyik, mert úgy érzi, hogy kezd ellaposodni az élete. Szüksége van érdekes elfoglaltságokra, mert az unalmat nem szereti, sőt szenved tőle. A szíve mélyén új életet kezdene a magánéletében és a hivatása területén is. Ennek ellenére sajnos tudja, hogy ez csak egy álom, aminek a megvalósításhoz még nincsenek meg a feltételek.

Bak (december 22. – január 20.)
A megfontolt és tudatos döntésének valamint a szorgalmas munkájának meg is van az eredménye, ami most csak élveznie kell. Érdemes volt áldozatot hoznia és számos dologról lemondania a cél érdekébe, mert a személyi bolygója a Szaturnusz megjutalmazza a kitartását. Följebb is léphet a ranglétrán, de tudnia kell, a magasabb pozíció nagyobb felelősséggel is jár.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Szabadidejében keressen olyan elfoglaltságot, amelyben örömét leli, és amiben kiteljesedhet és megmutathatja a tehetségét a külvilágnak. Ne törődjön azzal, ha esetleg egyeseknek nem egyezik az ízlése az önével, vagy kritikus megjegyzéseket tesznek. Vízöntőként extravagáns egyéniség, aki nem akar beállni a” sorba”, és szereti meghökkenteni a világot.

Halak (február 20. – március 20.)
Vidám hangulatban van, humorával mindenkit felvidít. Kollégái élvezik a társaságát és ez még jobban inspirálja. Mind addig nincs gond, ameddig érzi, hogy hol a határ, mert, ha túlzásba viszi a viccelődését, akkor abból komoly kellemetlensége származhat. Főleg, ha nem veszi észre, hogy nem mindenki van jókedvében, vagy a felettesével viccelődne.

Forrás: hirado.hu