Kos

Szerelmi élete kiegyensúlyozottá válik. A Mars a Nyilas jegyében áll, már elmúlt az a veszély is, hogy esetleg összeveszhetnének párjával. A szokásosnál erősebb már ez a kapcsolat, egységbe kovácsolódtak, és érzelmeik is kölcsönösek.

Bika

A szerelemben hullámzik minden, de a mai napon rendeződnek a problémák. Ha Ön egyedülálló, akkor egy nagy találkozásban is része lehet. Még az is előfordulhat, hogy a jó ismerősök közül kerül ki az Igazi.

Ikrek

Szerelme válságos időszakot élhet át, és igyekezzen azon, hogy inkább megerősödjenek az érzéseik. Ha Ön egyedülálló, akkor ne tegyen ígéreteket, és ne is higgyen feltételek nélkül a szép szavakban.

Rák

Az Ön pénzügyeit a Nap igazgatja. Jó fényszögben van a Szaturnusszal, ami azt jelzi, hogy ingatlanok által komoly bevételhez juthat.

Oroszlán

A szerelmi életében harmonikus időszak következik. A Szűz jegye a beosztásáról híres, így lehetséges, hogy Önnek is takarékoskodnia kellene.

Szűz

Most átélheti a valódi szenvedélyt, remek időszak vár önre a szerelemben! Ha ön egyedülálló, akkor találkozhat valakivel, aki alaposan felforgatja az életét. Ha ön már régóta párkapcsolatban él, akkor figyeljen rá, hogy mindent beszéljen meg a párjával, ne érezze, hogy a feje fölött hozza meg a kettejük életét befolyásoló döntéseket.

Mérleg

Sajnos a mai napon több, lassan keringő bolygó támadását is el kell szenvednie. Emiatt úgy érezheti, hogy nem szeretik eléggé Önt (ami nem igaz), esetleg nem lesz, akihez odabújhat, akit kényeztethet, vagy fordítva. Az Ön pénzügyeit a Mars irányítja a Skorpió jegyében. Ne akarjon többet keresni, mint amennyi jár.

Skorpió

Anyagi javaiban jelentős pozitív javulás állhat be a mai napon, hiszen az Ön pénzügyeit a Jupiter irányítja. Ha valamire régóta vágyott már, akkor az most nagy eséllyel megérkezik az életébe.

Nyilas

Egy krízis után ez a mai nap lehet az Ön számára a megnyugvás, az érzelmi biztonság megszilárdításának az ideje. Ha sikerül átbeszélniük a problémákat, akkor jóra fordulhat a kapcsolatuk. Elindulhat egy építő időszak.

Bak

Az év legkedvezőbb napjára készülhet! Most tényleg Öné a világ, azt tehet, amit akar! A szerelemben, a hivatásában és a családi életében is a legjobb események várhatók.

Vízöntő

Ön, a természetéből eredően néha elköveti azt a hibát, hogy mellőzni kezdi a kapcsolatát, valamilyen fontosabbnak tűnő dolog miatt. Pedig jó lenne, ha tudatosítaná önmagában, hogy a szerelem hozhatja meg az életébe a boldogságot. Legalább annyi időt kellene szentelnie a párjára, mint eddig – akkor is, ha alaposan át kellene szerveznie ennek érdekében a napirendjét.

Halak

Remek időszak vár Önre, főleg, ha el tudja kerülni a felesleges aggodalmaskodást! Túl sokat variál, túl sokat idegeskedik, pedig nincs is oka erre, hiszen az életében minden rendben van.

Forrás: astronet.hu