A legfontosabb, hogy tisztában legyünk az állapotunkkal. Ebben van nagy segítségünkre a Voll készülék, egy biorezonanciás mérő készülék, amely meg tudja mutatni, milyen az egészségi állapotunk, hol jelentkezik rendellenes működés. A készülék előnye, hogy már a tünetek megjelenése előtt is képes kimutatni a kialakuló problémát. Egy kiegészítő készülék pedig azt is méri, milyen vitaminokból, ásványi anyagokból van hiányunk. A Voll készülék eredményeit az orvosok is elismerik.

A Voll készülékkel a vizsgálat teljesen fájdalommentes, 30-40 percig tart maga a mérés, a végeredmény pedig egy teljes térkép lesz a szervezetünk működéséről. Rendkívül hasznos a prevencióban is. Szerencsére mostanában egyre több munkahelyen helyeznek nagy hangsúlyt a dolgozók egészségére, a biorezonanciás mérés ez esetben is használható. Az eredmény gyorsan megvan, így könnyebben lehet a megelőzésre összpontosítani.

A nyár végi időszak fokozott megterhelést jelent az allergiásoknak is. Az akupunktúra számukra gyors segítséget jelent. Teljesen természetes módszer, amelyet az idő is igazolt, hisz már évezredek óta használják. Nem csak az allergiás tünetek csillapítására, de méregtelenítésre, dohányzásról leszoktatásra, fogyókúrára is lehet használni, sőt, stressz oldásra is. Az egészen apró gyerekek esetében is alkalmazható, bár náluk nem tűket, hanem kis mágnes golyókat ragasztanak a fülbe.

A Bach virágterápia szintén korhatár nélkül alkalmazható. Diagnosztikai eszköznek is remek, megmutatja az aktuális élethelyzetünkben jelentkező problémákat, és azt is, hogy ezek a problémák milyen egészségügyi kockázatokat hordoznak. Az eredmény függvényében pedig személyre szabott keveréket kaphat az ember, ami tulajdonképpen egy homeopátiás szer, virágkivonatot tartalmaz. De létezik a Bach virágterápiában az úgynevezett elsősegély csepp, ami egy általános keverék. Nehéz megfogalmazni, hogyan is segítenek a Bach cseppek. Tulajdonképp úgy működik, hogy picit az éleslátásunkat, az objektivitásunkat erősíti, hatására az érzelmeink nem nyomják el a tisztánlátásunkat. Rendkívül érdekes, érdemes mindenkinek egy próbát tenni vele. Az elsősegély cseppeket is adhatjuk akár gyerekeknek is, főleg iskolakezdés idején, hisz segít leküzdeni a stressz helyzeteket, könnyebben veszik majd az első akadályokat.

Mindezek mellett Zsibók Erika stressz oldó masszázzsal (indiai olajos-, lávaköves-, nyirok-, sport- és talpmasszázzsal) is vár bennünket Hódmezővásárhelyen, a Táncsics Mihály utca 2123. szám alatt. Telefonon érdeklődni és bejelentkezni a 70/630-84-89-es telefonszámon lehet. A nyitva tartás rugalmas, bármelyik hétköznapra bejelentkezhetnek reggel 8 és este 7 óra között.

Kiskata