A szervezőknek, azaz a Mindszenti Sport Club Sportegyesületnek és a Mindszenti Sport Egyesületnek tavaly az volt a célja, hogy népszerűsítse ezt a sportágat. Természetesen az MSC sok egyéb sportágat is népszerűsít tevékenysége során, külön versenyeken vagy a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásából megvalósuló sportágbemutatókon, így augusztus 20-án is. A népszerűsítés szemlátomást eddig is jól sikerült, hiszen a jelentkező csapatok már korábban maguk is érdeklődtek, hogy mikor kerül sor a következő bajnokságra. A kicsit hűvösebb időjárás igazán kedvezett a torna megrendezéséhez.

Minden csapat mindenkivel összemérte magát, amiket második körben követtek a visszavágók. Volt, akik mellé nem szegődött szerencse, és a kezdeti vezetést többször is vereség követte. De a barátságos küzdelem nem is a győzelemről szólt, sokkal inkább a mozgásról a (strand)foci szeretetéről és a jó hangulatról, sok nevetésről. Ennek ellenére igazán beleadtak apait-anyait a csapatok. Végül a következő sorrendet hirdette ki Dr. Pálinkó Mihály, az MSC SE elnöke:

  1. Mámor Diszkont
  2. Boka Seniors
  3. Bad Boys

A gólkirály Gáleg Ferenc (Mámor Diszkont), a legjobb mezőnyjátékos Galambosi Dávid (Boka Seniors), míg a legjobb kapus Hideg Bence (Mámor Diszkont) lett. Gratulálunk!

Forrás és fotók:

Juhász Éva