Kos (március 21.-április 20.)
Új lehetőségek adónak, de ne vágjon bele azonnal. Gondolja át alaposan, hogy megéri-e kockázatot vállalnia. Szerencsére nem sürgetik, ezért aludjon még rá egyet. Nem is baj, ha nem bólint rá az azonnal az ajánlatra, mert akkor később sokkal előnyösebb pozícióból fog tudni tárgyalni. Ezzel a taktikával pedig a saját malmára hajthatja a vizet.

Bika (április 21.-május 20.)
Próbáljon meg kikapcsolódni és nem foglalkozni semmivel, csak élvezni a jól megérdemelt pihenését. Nem könnyű lazítani, amikor a munka a lételeme, de meg kell próbálnia. Ha nem engedi regenerálódni a szervezetét, és újra visszaül a mókuskerékbe, akkor azzal komolyan veszélyezteti az egészségét. Töltődjön fel, mert gyorsan letelik a szabadsága.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Igyekszik megkeményíteni a szívét, hogy határozottan ellen tudjon állni a kérésnek. Tisztában van vele, hogy nem könnyű feladatra vállalkozik, de kénytelen megtenni, ha nem akarja azon törni a fejét, hogy mikor kapja vissza a pénzét. Ismerősének idáig szívesen kölcsönadott, de nem szeretne rendszert csinálni belőle, mert visszakérni igen kellemetlen.

Rák (június 22.-július 22.)
Végre pihenni szeretne, de erről ne is álmodozzon, mert bárhogy igyekszik, nem készül el a feladataival. A legbosszantóbb az benne, hogy nem a saját hibájából kell feláldoznia a szabadidejét, hanem mások nem hanyagsága miatt. Idegeskednie, megmondani a véleményt nem érdemes, és vitát sem szükséges kezdeményezni, mert csak a rövidebbet húzhatja.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A hát- és a gerinc problémáitól egy időre megszabadult, de sajnos még visszatérhetnek. Főleg, ha nem mozog eleget, vagy ha hosszú ideig az asztalnál kell ülnie. Rendszeres napi sétára és testedzésre van szüksége, amit most minden gond nélkül megtehet, mert itt a nyár és a jó idő. Az úszás is csodákat művelhet, ne hanyagolja el az egészségét.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Egyik közeli ismerőse komoly lelki válságban van, és nagy szüksége van egy olyan emberre, aki meghallgatja, és akihez teljesen őszinte lehet. Okos meglátásával és a könnyedebb életfelfogásával nagyon sok segítséget adhat neki. Ügyeljen azonban arra, hogy nehogy teljesen kisajátítsa az életét, és jusson ideje önmagára és a családjára is.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Imád utazni igaz, de csak amíg nem jár kényelmetlenséggel. Mostanában már elege van rohanásból, és ha megteheti, akkor miért ne utazhatna el… Az se tartsa vissza, hogy most az egyszer egyedül kell az utazáson részt vennie, mert a barátkozó, és alkalmazkodó természete miatt biztos gyorsan talál majd egy kellemes útitársat, akivel jól érzi magát.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Őszintén tiszteli az illető erőfeszítéseit, de mivel nem találja szimpatikusnak, ezért inkább igyekszik elkerülni. Ezzel azonban csak olajat önt a tűzre, mert még jobban ösztönzi az elutasítása. Megbántani nem szeretné azzal, hogy őszintén a szemébe mondja az igazat, pedig addig nem lesz nyugta, amíg nem adja félreérthetetlenül a tudtára a véleményét.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Végre vége a magányának, mert olyan baráti társaságba kerülhet, ahol jól érezi magát és remekül szórakozhat, sportolhat velük. Nagyon nagy előny, hogy hasonló az érdeklődési körük, és a világnézetük is, így emiatt nem keletkezik szakadék, és nem válnak el az útjaik. Ugyanúgy mozgékonyak, s nyitottak a világra, akárcsak ön.

Bak (december 22.-január 20.)
Vigasztalhatatlan, mert függetlenül attól, hogy a népszerűségi mutatója az égig ér, mégsem talál kedvére való partnert. Mindenkiben talál valami kivetni valót, hibát. Nem tudja elfogadni, hogy senki sem tökéletes és ezért szerencsétlennek érzi magát. Be kellene belátnia, hogy olyan magasra teszi a mércét, amit senkinek sem könnyű átugrani.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Máskor a látványos semmiségeken is képesek összeveszni a párjával és ilyenkor napokig nem beszélnek egymással. Most viszont elhatározza, hogy akármi is lesz, akkor is megőrzi a nyugalmát, és nem hagyja, hogy kis butaságokon hajba kapjanak. Már rájött, hogy először saját magának kell megváltoznia és nem a társát megváltoztatnia.

Halak (február 20.-március 20.)
Ellentmondásos érzelmek kavarognak a lelkében, mert áldozatot kellene hoznia az új kapcsolatáért. Megszokta, hogy a maga ura, és azt teszi, amihez éppen kedve van. Úgy érzi, hogy nehezen tudna alkalmazkodni bárkihez is, még akkor is, ha az illetőt nagyon szimpatikusnak találja. Tisztában van vele, hogy valamit, valamiért, de még gondolkodik.

Forrás: hirado.hu