Az üzlet egy hónappal ezelőtt nyitotta meg kapuit, azóta már egyre többen ismerik és keresik is Susánban. Hamarosan kezdődik az iskola, így magától értetődően a legtöbben most az iskolakezdéshez szükséges eszközöket szerzik be a legtöbben. Mérhetetlen mennyiségű füzet, toll, ceruza található az üzletben.

Kiderült, hogy már nem divatos a csomagoló papír, inkább átlátszó, öntapadós csomagolókat vesznek, letisztult kinézetű vignettákkal. Nagyobb gyerekek természetesen szeretnek csomagolni, amihez azért található nagy választékban ehhez szükséges papír.

Ha eltekintünk az iskolakezdéstől, akkor kreatívkodhatunk is otthon a lakásban. Krepp papír, üvegfestéshez szükséges anyagok, kétoldalt ragadó papír, 3D-s mintákhoz szükséges anyagok, falfestékek, de ollók is találhatóak a kínálatban.

Még mindig nagy divat a naplóírás, amely jó hatással van a lélekre, és a szellemre is . Ehhez naplókat, tollakat bő választékban lelhetünk fel, csakúgy, mint a naptárakat, vagy a határidőnaplókat.

Ha szívesen betérne a SM-ART írószerbe, akkor Szécsi Márta Krisztinát keresse Hódmezővásárhelyen, a Szeremlei utca 17-es szám alatt személyesen, vagy telefonon a 30-998-5276-os számon.

Nyitva tartás: Hétfőtől – csütörtökig: 7:30-tól 16:30-ig

Pénteken: 7:30-tól 15:00-ig

sk