Kos (március 21.-április 20.)
Meggondolatlanságának köszönheti a felmerülő problémát, de már nem tud mit tenni. Könnyelműen sodródott bele a helyzetbe, mert nem az eszére, hanem a vágyaira hallgatott. Mérgelődnie sem érdemes már, mert az nem lenne más, mint eső után köpönyeg. Igyekezzen optimális megoldást találni, és ami még sokkal fontosabb, tanulni a baklövéséből.

Bika (április 21.-május 20.)
Pénzügyi gondok okozhatnak álmatlan éjszakát, mert hol megtelik a pénztárcája, hol pedig hamar leapad. Olyan váratlan események léphetnek fel, hogy akár mélyebben is a zsebébe kell nyúlnia. A problémát elsősorban nem önmagának köszönheti, hanem a sors szeszélye a valódi ok. Szerencsére hamar helyrejön anyagilag, ne aggódjon fölöslegesen.

Ikrek (május 21. -június 21.)
A jegyében tartózkodó Holdat érő negatív fényszögek miatt, kisebb gyomorpanaszokkal küszködhet. Aggodalomra nincs ok, de nagyon fontos, hogy pár napig diétázzon. Kerülje a fűszeres, nehezen emészthető ételeket, még akkor is, ha úgy érzi, igen nehéz lemondani róluk. Inkább emiatt érezze a poklok kínját, mint hogy a tünetei krónikussá válnak.

Rák (június 22.- július 22.)
Az értékes vagyontárgyak birtoklása talán megadják anyagi biztonságot, de azt az érzelmi űrt nem pótolják, ami körülveszi.  Az érzelmi biztonság és a szeretetigényét nem elégíti ki, hiába is veszi magát körül velük. Igyekezzen rendbe hozni a magánéletét, hogy a boldogság beköltözzön az otthonába. Igaz, hogy sok munkát igényel, de megéri.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A bolygóállások kisebb egészségi panaszokat okozhatnak, főleg a szemével kapcsolatban léphetnek fel gondok. Ennek ellenére is érdemes napszemüveget hordania, amikor hét ágra süt a nap. Óvja szemét a káros sugárzástól, de azért a napszemüveg alól is alaposan szemügyre veheti az ellenkező neműeket. Nyugodtan bezsebelheti az elismerő pillantásokat.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Nem csoda, hogy ideges és feszült a környezetében élőkkel, mert mindent elhisz, amit mások mondanak. Nem szűri meg alaposan a mondanivalójukat, és mindent készpénznek vesz, ezzel csak a szorongását növeli. Olyan dolgokon rágódik magában, aminek semmi reális alapja sincs, ezért jobb lenne, ha rögtön tisztázná a dolgokat a párjával.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Megpróbálja mindenáron eltitkolni az illető előtt, hogy mennyire szimpatizál vele. Bármennyire is igyekszik szerepet játszani, nem tudja megtéveszteni. Csak a vak nem látja, hogy mit érez iránta, hiába is próbál a közömbösség álarca mögé bújni. Testbeszéde és a szeme mindent elárul, ha akarja, ha nem. Némi színészkedés nem árt, de azért ne vigye túlzásba.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Az elhallgatott igazság ebben az esetben nagyon hasznos, emiatt ne legyen lelkiismeret furdalása. Bizonyos esetekben sokkal ésszerűbb eltitkolni a valóságot, mint szembesülni az igazsággal. Legjobb, ha hagyja a dolgokat megtörténni, és mindent az időre bízni. Igyekezzen távol tartani magát az eseményektől, nehogy véletlenül elszólja magát.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Kissé hajlamos a mértéktelenségre, amit főleg a mája sínyli meg. Fogyasszon minél több gyümölcsöt, hiszen most van itt a szezonja. Kerülje a zsíros és nehéz ételeket, a nagy melegben ne terhelje vele az emésztőrendszerét. Legyen óvatos a hűsítő alkoholos italokkal is, most inkább fogja magát diétára. Nem könnyű az életmódváltás, de hosszú távon megéri.

Bak (december 22.-január 20.)
Látványos sikerről álmodozik, csak éppen tenni nem akar érte. Pedig minden adottsága megvan ahhoz, hogy ha kitervel valamit, azt el is érje. Még attól sem kell tartania, hogy hiú ábrándokat kerget, mert rendszerint két lábbal áll a földön. A valóságtól való elrugaszkodás elsősorban akkor fenyegeti, ha szerelmes. Lehet, hogy most is ez jelent veszélyt?

Vízöntő (január 21. -február 19.)
A kezébe szeretné venni az irányítást, és igyekszik a partnerét is az ellenőrzése alá vonni. Mindent szeretne tudni róla, merre jár és kivel találkozik. A folyamatos ellenőrzésével ne higgye, hogy megnyugvást lel, mert aki akar, az mindig talál kifogást és mentségeket. Csak kreativitás és fantázia kérdése az egész, na meg persze kis színészi képességé is.

Halak (február 20.-március 20.)
Túlságosan sokat vállal magára, minden feladatot egyszerre szeretne elvégezni. Ez nem csak az otthoni teendőkre vonatkozhat, hanem a munkájára, sőt a tanulmányaira is. Ne bízzon abban, hogy annyira ügyes, hogy egyszerre több lovon is képes ülni, mert ez még senkinek sem sikerült. Így a megállás nélküli munkát kimerülés, sőt letargia is követheti.

Forrás: hirado.hu