Kos
Bőven lesz amin idegeskedhet, de mégis igyekezzen nyugodt maradni. Nem érdemes elrontania a kedvét olyan dolgokkal, amin már úgy sem tud változtatni.

Bika
Boldogabb mint valaha, és ezt a boldogságot igyekezzen meg is őrizni. Apróságokon nem érdemes fennakadnia, hunyjon szemet felettük, higgye el, megéri.

Ikrek
Hajtja a kalandvágy, szívesen kockáztat, és ha eléggé körültekintő, akkor bármibe is fog, siker koronázza. Most a dédelgetett álmát is bátran valósítsa meg.

Rák 
A szerelemben veszély leselkedik, legyen óvatos. Amiben reménykedik, az nem más, mint csupán egy délibáb, semmi alapja sincs. Maradjon a realitás talaján.

Oroszlán
Rengeteget kell dolgoznia, ki sem látszik a munkából, emiatt fáradt, kimerült. Szerencsére szerettei segítségére mindig számíthat. Ne felejtse el, viszonozni majd!

Szűz
Büszkesége bajba sodorhatja, ha túlságosan erőteljesen hangot ad neki. Lehet, hogy igaza van, de a körülmények nem kedvezőek, inkább maradjon háttérben.

Mérleg
A kelleténél is makacsabb, és köti az ebet a karóhoz, így a felmerülő problémákat csak saját magának köszönheti. A híres kompromisszum készsége hova tűnt?

Skorpió
Ne hagyja magát sürgetni, csak a saját tempójában kötődjön a partneréhez. Mivel fontosnak tartja az érzelmi biztonságot, ezért teljesen fölösleges kapkodnia.

Nyilas
Sajátos humorával bánjon óvatosan, ha nem akar sok haragost szerezni magának. Nagyon könnyű megbántani valakit, de annál nehezebb bocsánatot kérni.

Bak
Energikus hét elé néz, de inkább a szerelemre, és a párkapcsolatra fektesse a hangsúlyt, mint a munkájára. Bátran kezdeményezzen, sikert biztosra veheti.

Vízöntő
Munkahelyén kitűnik szorgalmával, amit a felettesei nagyra értékelnek. Azonban páran, akiknek ez nem tetszik és mindent megtesznek, hogy befeketítsék.

Halak
Még nincs itt a lazítás ideje, de már látszik a sok munka eredménye. Reumatikus és térd panaszokkal küszködhet, ezért az átmozgató napi torna elengedhetetlen.

Forrás: hirado.hu