Kos (március 21.-április 20.)
Túl könnyen mond ítéletet mások felett, holott abban a helyzetben nem tudhatja, hogy mit tenne. Legyen megértőbb és főleg együtt érzőbb, ne hangoztasson nagy frázisokat, mert ezzel a viselkedéssel most nem arat osztatlan sikert. Pedig szeretné felhívni magára a figyelmet, hogy elismerésbe legyen része, de így biztos éppen az ellenkezőjét éri majd el.

Bika (április 21.-május 20.)
Nagyon szereti a biztonságot nyújtó otthonát, most mégis szűknek érzi és szabadságra vágyik. Szeretne belekerülni az élet forgatagába, és meg is tesz érte mindent. A sors is támogatja a vágyát, ami nem biztos, hogy annyira jó ötlet, mert olyan kalandba is belekeveredik, aminek még nem tuja, hogy mi lesz a vége. Főleg a könnyű szerelmi kalandtól óvakodjon.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Munkába menekül a magánéleti problémája elől, ahelyett, hogy szembesülne vele. Beletemetkezik a feladataiba, hogy addig se kelljen törnie fejét a megoldáson. Külvilág felé szerepet játszik, de hosszútávon fárasztó megjátszani a tökéletes boldogságot. Kisebb, nagyobb egészségi panaszai mögött is a fel nem dolgozott lelki problémája húzódik meg.

Rák (június 22. – július 22.)
Ne legyen türelmetlen, ha a célját azonnal nem éri el, hisz a jó munkához idő kell. Nem várhatja el, hogy a párja máról holnapra megváltozzon, főleg nem az elképzelése szerint. Már az is nagy szó, hogy enged az unszolásának, és ahelyett, hogy elégedetlenkedne, inkább értékelje az igyekezetét. Fordított esetben lehet, hogy körömszakadtáig tiltakozna ellene.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Nyugodt és kiegyensúlyozott napra számíthat, semmi kellemetlen esemény nem borzolja az idegeit. Végre megpihenhet egy kicsit és kifújhatja magát, mivel újabb kihívások várják. Örömmel veszi az újabb és újabb feladatokat, mert a megmérettetés hamisíthatatlan vágya jellemzi. A küzdelem nem rettenti el, sőt csak még jobb teljesítményre ösztönzi.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Mielőtt végleg feladná a reményt, még egyszer próbálja elérni a célját. Túlságosan könnyedén megfutamodik, pedig az igazán értékes dolgokért meg kell küzdeni az életben. Az is lehet, hogy csak pillanatnyi fellángolás volt a terve, és nem szeretne túlságosan sok időt vesztegetni az olyan dolgokra, aminek a kimenetele kétséges. Néha kockáztatni is kell!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Se nem hall, se nem lát a szerelemtől és nem gondol a holnapra. Csak a mának él, pedig holnap is lesz nap. Olyan rég óta elfojtotta az érzelmeit, hogy nem csoda, ha most az illúzió sötét vermébe esett. Próbálja meg reálisan látni partnerét, még mielőtt végzetes hibát követne el. Ne ígérjen könnyelműen semmit, mert elképzelhető, hogy elmúlik a nagy szerelem.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Könnyen megsértődik, bár lehet, hogy nem szándékosan, de minden mondatot félre ért. Senki sem tud a kedvére tenni, főleg párja a fekete bárány a szemében. Mindenben hibát keres, és persze, ezért, aki keres, az talál is. Igyekezzen rossz kedvét palástolni vagy őszintén mondja ki, hogy mi az, ami bántja. Ne csináljon egy bajból kettőt, mert később megbánja.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Nagy megmérettetés várja, és tisztában is van vele, de még sem aggódik emiatt. Bízik magában és a tehetségében és ez óriási segítség lesz majd a cél előtt. Már megtanulta, hogy csak a feladatra kell összpontosítania, s nem a félelmére. Persze az elején nem volt könnyű legyőzni a szorongását, de a kitartó tanulás megérte, mert meghozza a gyümölcsét.

Bak (december 22. – január 20.)
Egy komoly terven töri a fejét és nem keseredik el, mert a többet kell dolgoznia érte, mint remélte. Különben is Bak jegyűként megszokta, hogy semmit sem kap ingyen az élettől, ezért a nehézségek már megedzették.  Sőt inkább még nagyobb teljesítményre ösztönzik. Természetesen belekalkulálja, hogy akár kudarc is érheti, de inkább a győzelemben bízik.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Komoly nyereségre is szert tehet, és az üzleti életben a pozícióját is megszilárdíthatja. Belül kicsit bizonytalan, de ebből igyekszik semmit sem kimutatni a vetélytársai felé, sőt inkább túl magabiztosnak mutatja magát. A póker arc kiváló taktikának bizonyul, mert most is érvényesül a mondás, hogy a látszat néha csal. Jó, hogy mindent egy lapra feltesz.

Halak február (20. március 20.)
Ígéretes kapcsolat körvonalazódik ki, amit nem fog megbánni, még akkor sem, ha végül úgy dönt, hogy inkább befejezi. Ebből a viszonyból sokat tanul, mert sokkal jobb emberismerővé válik, aminek később még nagy hasznát veheti. Bárhogy is alakul, a partnere egy fejlődést hozó lecke lesz az életében, akinek sokat köszönhet, még, ha többé nem is találkozik vele.

Forrás: hirado.hu