Kos (március 21.-április 20.)
A kezdeti idegeskedés után már jól alakul a napja, főleg azért, mert senki sem akadályozza a munkájában. Az utóbbi időben inkább a saját útján szeret haladni, már nem vágyik arra, hogy bárkivel is közös úton haladjon. Ennek nem a magánykedvelése az oka, hanem sajnos megtapasztalta, hogy közösködés bizony gyakran számos probléma forrása.

Bika (április 21.-május 20.)
A Mars bolygó rengeteg energiával látja el, ami nem baj abban az esetben, ha folyamatosan levezeti azt. Mivel nagy fizikai igénybevételre lenne szüksége, ezért rendszeres testmozgásra kellene adnia a fejét. Még akkor is, ha most egyetlen porcikája sem kívánja, mert mély meggyőződése, hogy csak a legfontosabb teendőket, de azt is csak kényelmesen kell elvégezni.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Nem érdemes vitába bonyolódnia, inkább vonuljon vissza, mert az illető, akivel könnyen összeakaszthatja a bajszát, nem könnyű eset. Ugyanis képtelen belátni, ha nincs igaza, emiatt teljesen fölösleges megpróbálni, hogy jobb belátásra bírja. Jobb, ha ráhagy mindent, mert akkor legalább nem rongálja a vitával az idegeit. Inkább kerülje a társaságát – végleg.

Rák (június 22.-július 22.)
Remekül ért a pénzügyekhez, az új üzletek megtalálásához, ám most csak óvatosan éljen ezzel az adottságával, Egyelőre ne nyúljon a pénzéhez, mert jó helyen van ott, ahol van. Így biztosan nem éri veszteség, igaz, hogy nyereségre sem tesz szert. De még mindig jobb, mintha veszteség éri, mert szerzésvágya uralkodna a józan ész és a megérzés helyett.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nyugalomra és békességre vágyik, de erre nem sok az esélye. Mivel annyi a teendője, hogy szinte összecsapnak a hullámok a feje fölött, ám ennek ellenére nem kér segítséget. Úgy érzi, hogy nem engedheti meg magának, hogy gyengének lássák, olyannak, aki egyedül nem képes boldogulni. Hiúsága csapdájába esik, ha mereven ragaszkodik elképzeléséhez.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A felmerülő nehézségeken csak akkor lesz úrrá, ha társára hagyatkozik. Ugyanis szüksége van az ő megnyugtató közelségére és okos, higgadt meglátásaira. Optimizmusa megakadályozza, hogy a problémákat felnagyítsa és a fölösleges aggodalmaskodásával rongálja a szervezetét. Próbálja ellesni tőle a hatékony módszerét.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Elindult egy úton, amely igaz, hogy tele van nehézséggel, de ennek ellenére ne forduljon vissza. Az ugyanis megfutamodás lenne, aminek bizonyos emberek nagyon örülnének. Nem szabad kételkednie önmagában, mert azzal jelentősen csökkenti az önbizalmát. Higgye el, végig tudja csinálni, és sokan vannak, akik őszintén drukkolnak, hogy célba érjen.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Konfliktusba kerülhet kollégáival, ha nem akarja kiadni a kezéből az irányítást. Úgy véli, hogy egyedül is elboldogul, sőt még gyorsabban kész is lesz a feladattal, ha nem zavarják meg az okvetetlenkedő munkatársak. Csak azt felejti el, hogy csapatban dolgoznak és együtt vállalták el a feladatot. Önkényessége következményét sajnos vállalnia kell.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nem könnyű elfogadtatni vadonatúj ötleteit a családjával. Olyan mértékű ellenállásba ütközik, amit nagyon a lelkére vesz. Tele van jó szándékkal és segítőkészség vezérli, de ezt a szerettei nem igazán értékelik. Be kell látnia, hogy ez az újítása még nem időszerű, és jobb, ha csendben hagyja ötletét elhalni. Van, aki lassan barátkozik meg az újdonsággal.

Bak (december 22. – január 20.)
Bármennyire is úgy érzi, hogy igaza van, nem érdemes újat húznia az illetővel. Tisztában van vele, hogy nehéz eset, ezért ne is ingerelje. Csak a rövidebbet húzhatja, és a folyamatos idegeskedéssel  rongálja az idegeit. Okosabban teszi, ha ráhagy mindent és amilyen messze csak tudja, elkerüli. Ismeri a mondást, hogy okos enged…. Most tartsa inkább ehhez magát!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Vízöntőként rendkívül jó stílusérzékkel áldotta meg a sors, mindig tudja, hogy mi az a ruha, amivel kiemelheti az egyéniségét. Szívesen ad tanácsot másoknak, mert örömét leli benne, ha alkothat, és ötleteivel segíthet. Azonban időnként hajlik az extravaganciára, amivel meghökkenthet másokat. Fontos eseményre hivatalos, öltözzön inkább szerényen.

Halak február (február 20.-március 20.)
Minden trükköt bevet, hogy célját elérje, ami nem baj, csakhogy a cél, amit szeretne elérni, nem reális. Ezért a végeredmény igen kétséges, inkább több benne a veszteség, mint a haszon. Megszállottsága bajba sodorhatja, jobb, ha még időben meggondolja magát, és más célt tűz ki maga elé. Ne kockáztasson feleslegesen, mert nem jó vesztesnek lenni.

Forrás: hirado.hu