Minden fiatal bálozónak meghatározó élmény az Anna-bál, Kriveczky Villőnek pedig különösen, hiszen ő nyerte el a legszebb lánynak járó címet. A mindössze 17 éves lány a nagymamájától kapta ajándékba az Anna-bálra szóló jegyet, így ő, az édesanyja és bátyja kísérte el a bálba.

“Nagyon meglepett, hogy engem választottak az Anna-bál szépének, mert nem ezzel a céllal érkeztem. Az egész család nagy örül, különösen a nagymamám” – mesélte vidáman portálunknak az első bálozó szegedi lány. Az esemény alapvetően nem szépségverseny, a résztvevők a 250 hölgy nyakláncán olvasható Herendi porcelánszív számára szavazhatnak, majd a legszebb 15 bálozó közül a zsűri választja ki a második és az első udvarhölgyet, illetve a bál szépét. Az 57-es számot viselő Villő mellett a szigetvári Gorosics Csenge lett az első, a balatonfüredi Káplár Fanni pedig a második udvarhölgy.

A szegedi lány ruhájával az egyszerűségre törekedett: egy csipke felsőrésszel díszített, abroncs nélküli báli ruhát választott az egyik szegedi kölcsönzőszalonból. A 191. Anna-bál szépei sétakocsikázáson mutatkoztak be vasárnap Balatonfüreden, ahol kísérőik is velük tartottak. “Ahogyan az ideit a 2015-ös Anna-bál szépe, úgy jövőre én nyitom meg az eseményt, illetve felkértek arra is, hogy a Balatonfüreden rendezett úszó VB-n majd díjat adjak át” – tudtuk meg feladatairól.

Kriveczky Villő jelenleg az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskolába jár, angol szakra, a jövőben pedig gazdasági vonalon szeretne továbbtanulni Budapesten. Villő évek óta modellkedik a Face-ügynökségnél, tehát már egészen fiatalon felfigyeltek szépségére.

Forrás: szegedma.hu