Az M Jam, vagyis Kovács Róbert dobos, Mágori Edó énekes, Köles László billentyűs, ifj. Bujdosó Géza gitáros és Balogh Tamás basszusgitáros lépett fel vasárnap este a makói Zenepavilonban. Még egy plusz tag is érkezett, de édesanyja, vagyis Edó pocakjában. A zenekar énekesnője augusztus 28-ra várja kislányát.

– Ez az utolsó olyan koncert, amit kettesben nyomunk – mondta nevetve Mágori Edó. Amennyiben minden rendben lesz és augusztusban világra jön a pici, akkor a szeptemberi kiszombori falunapon már újra színpadra áll a fiatal anyuka. A srácok a csapatban lesik minden kívánságát, erről is beszél Edó, meg arról is, mi a kedvenc száma a kis pocaklakónak, íme:

##audio:3085##

Nem csupán örökzöld magyar slágereket hallhatott a pavilon köré gyűlt tömeg, hanem keményebb, rockosabb angol nyelvű nótákat is. Nem mindenki tudott ülve maradni, többen felpattantak a székekről és táncolni kezdtek a kiváló muzsikákra.

– A zenekart nem ismerem, de a játszott dalokat nagyon szeretem, épp a fürdőből jöttünk ki, mikor meghallottam, így itt ragadtunk – árulta el Hortobágyi Sára. A fiatal hölgy egy kis baráti társasággal fürdőzött Makón és megkérte a többieket, maradjanak még egy kicsit a pavilonnál. A többiek ebbe belementek, így még csongrádi és szegedi rajongói is lettek a M Jamnek.

Munkatársunktól. K.