– Nemrég még Kishegyesen is jártam, hogy megnézzem, hol cseperedett fel Rúzsa Magdi, hiszen nagyon szeretem, nem csupán a zenéjét, hanem az egész kisugárzását – vallotta be szombat este a Hagymaház szabadtéri színpadánál Majlát Péter. A középkorú férfi Szegedről autózott át a koncertre, nem egyedül jött, hanem párjával és három gyermekével.

A Makói Nyár programsorozat keretében lépett fel Rúzsa Magdi a Maros-parti városban. – Közel tíz esztendeje koncerteztem itt utoljára, de nem ismeretlen számomra Makó, hiszen énektanárom, Bátori Éva innen származik – nyilatkozta a fiatal énelsnő.

Rúzsa Magdi elmondta, hogy mindig megmelengeti a szívét, ha olyan helyen mutatkozhat be, ahol teltház fogadja. Makón elővételben elment az összes jegy és még a Hagymaház környékén is nagyon sokan hallgatták, ha nem is fértek be a koncertre.

Pihenni nem sok ideje marad Rúzsa Magdinak, hiszen szinte fellépésről megy fellépésre. Makóra is Erdélyből érkezett, ahol Tusnádfürdőn koncertezett. Augusztus első hetében – és nem április elején – azért talán belefér egy kis lazítás. Az idei terveiről az énekesnőt itt hallja:

##audio:3082##

Munkatársunktól. K.