Szinte minden betegség visszavezethető a mikrokeringés zavarára. A hajszálereken keresztül jut el a tápanyag, az oxigén testünk minden sejtjéhez. Ahogy öregszünk, egyre rosszabbul működik a mikrokeringés is, a keringés zavara pedig előidézheti azoknak a betegségeknek a megjelenését, amelyekre hajlamosak vagyunk. A Bemer-terápia egy mikroér terápia, ami akár a megelőzésben is használható. Hiszen segít a keringés helyreállításában, oxigenizálja a testünket. Akár úgy is fogalmazhatunk, hogy az idő előrehaladtával „elrozsdásodik” a szervezetünk, a Bemer-terápia azonban képes „rozsda mentesíteni”, helyreállítani a mikroerek rugalmasságát, javítani a keringést, oxigenizációt, így egyrészt megelőzhetjük a betegségeket, másrészt a már kialakult kóros elváltozásokat helyreállíthatjuk. Persze ehhez fontos az orvosi konzultáció, amely a Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdióban rendelkezésre áll, hiszen Dr. Duray Péter segít mindenkinek beállítani az egyénre szabott kezelést, a leletei alapján.

Általában 25-30 éves korunk között már elkezdődik a mikrokeringés zavara. Ilyenkor van egy néhány éves periódus – ez az úgynevezett „ablak-periódus”, amikor tüneteink nincsenek, diagnosztikai módszerekkel nem mutatható ki semmilyen probléma, tehát tulajdonképpen egészségesek vagyunk, azonban a sejtek szintjén már kezd kialakulni valamilyen betegség. A sejtszintű probléma előbb-utóbb a szövetek, szervek károsodásához vezet, és megjelenik a tünet – ami a jéghegy csúcsa. A Bemer-terápiával elébe mehetünk a tünetek megjelenésének, a betegségek kialakulásának.

Az erek rugalmasságát egy diagnosztikai szkennerrel lehet ellenőrizni, ez is kipróbálható a Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdióban, így a vendégek saját szemükkel is láthatják, hogy már egyetlen kezelés is milyen pozitív hatással van a szervezetükre.

Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdiót megtalálják Hódmezővásárhelyen, a Dr. Rapcsák András utca 24. szám alatt, Makón pedig, a Kálvin utca 8-12. szám alatt, a fehér templommal szemben. Július 29-én, pénteken Makón 13 órától, 30-án, szombaton pedig Hódmezővásárhelyen reggel 9-től, este fél 8-ig (vagy igény szerint akár tovább is), nyílt napot tartanak, ami azt jelenti, hogy bárki kipróbálhatja a Bemer kezelést, illetve a vénaszkennert. Ajánlatos bejelentkezni az ingyenes nyílt napra a 30/426-02-70-es telefonszámon.

A két szalon nyitva tartása változik: a hódmezővásárhelyi stúdió hétköznap 8 órától 19:30-ig, szombaton 9-18 óráig várja a vendégeket, a nyári időszakban pedig vasárnaponként zárva tart (cserébe szombatonként 20%-os kedvezménnyel várják a barnulni vágyókat). A makói szalon továbbra is hétfőn, szerdán és pénteken tart nyitva, azonban augusztus 1-től nem délelőtt, hanem délután 13-18 óra közt várják azokat, akiknek fontos az egészségük.

Akár Makón, akár Hódmezővásárhelyen szeretnék kipróbálni és használni a Bemer-terápiát, érdemes telefonon bejelentkezni a 30/437-67-80-as telefonszámon, illetve hívhatják a 30/426-02-70-es számot is. Megtalálják az üzletet is a facebookon is, sőt, a Bemer-terápiának is van már külön facebook oldala: Bemer Terápia Hódmezővásárhely és Bemer Terápia Makó néven.

Látogassanak el a szalonba, javítsanak egészségi állapotukon, előzzék meg a betegségeket, szépüljenek, lazítsanak és érezzék jól magukat!

Kiskata