Kos (március 21.-április 20.)
Vízpartra vágyik, mert úgy véli, hogy ott feltöltődhet, és végre visszatérhet az életkedve. Szüksége is van rá, mert az utóbbi napok eseményei miatt kissé kimerült. Utazzon el, és majd meglátja, hogy a környezetváltozás mennyire jót tesz az idegeinek.

Bika (április 21.-május 20.)
Amennyiben ügyesen megszervezi a teendőit, akkor nagyon sok ideje marad a kikapcsolódásra. Gyorsan essen túl a halaszthatatlan háztartási munkán, de kérjen segítséget, hogy hamarabb végezzen. A szerelemben kellemes órák várják, a harmóniát most nem zavarja meg semmi.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A látszat néha csal, ezért ne ítélkezzen elhamarkodottan. Hajlamos a kapkodásra és a felületességre, emiatt ebben az esetben igen sokat veszíthet. Adjon esélyt az illetőnek, hogy jobban megismerhesse, ne írja le azonnal. Biztosan vannak nagyon értékes tulajdonságai. 

Rák (június 22.- július 22.)
Könnyen méregbe gurul, és nem válogatja meg a szavait, pedig érdemes lenne megfontolnia, minden szavát, hogy ne sértse meg a párját. Egy kis önuralommal elkerülheti, hogy összevesszenek. Mi értelme lenne elrontani a mai napjukat?

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Hívja meg a barátait ismerőseit vagy a rokonait, de azért nem kell semmit sem túlzásba vinnie. Ne rendezzen Lucullusi lakomát, mert senkinek nem tesz jót, ha túlterheli az emésztőszervét. Inkább a kellemes hangulatra megteremtésére törekedjen.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Bár rengeteg a teendője, mégis inkább enged a csábításnak és a szabadban tölti a napját. Remekül érzi magát, kellemes a társaság, mégis gyötri a lelkiismeret furdalás az el nem végzett feladatai miatt. Inkább lazítson, engedje el magát, és élvezze az életet. Az elnapolt munkáját holnap kipihenten, akár pillanatok alatt pótolni tudja.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Könnyen leveszi a lábáról a kedvesét, mert lesi minden kívánságát, és igyekszik mindent a lába elé tenni. Fontos, hogy ne éljen vissza a rajongásával és ne használja ki nagyvonalúságát, sokkal nagyobb hatással lesz rá, ha szerényebben viselkedik.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Mai napon, ha utazást tervez, legyen nagyon óvatos a közlekedésben, mert a csillagok állása vakmerőségre készteti. Csak az elővigyázatosság segít, és még véletlenül se higgye magát sebezhetetlennek. Inkább érjen a céljához pár perccel később, mintsem gondot okozzon másoknak és önmagának, a családjának.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A Vénusz bolygó útjába sodor valakit, akit első látásra azonnal szimpatikusnak talál, de fél, hogy nem tud ellenállni neki. Már régen volt ilyen érzésben része, ha elfogadja a kínálkozó lehetőséget, úgy érzi, hogy a sorsa megpecsételődött.

Bak (december 22. – január 20.)
Szeretne nyugodtan és kiegyensúlyozottabban élni, de ehhez több időt kellene tölteni a családtagjaival. Változtatnia kellene a szokásain és a munkájához való hozzáállásán. Apró elhatározást kell tennie, és azokat be is tartania, hogy ne csak a pénzkeresés lebegjen a szeme előtt.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nincs kedve semmihez. Nem kell dolgoznia, mégis csak kedvetlenül ténfereg. Ha megteheti, akkor utazzon el vagy keresse fel a barátait, mert sok haszna nem lesz abból, ha nyűglődik és kávékkal próbálja feldobni magát. Menjen ki a szabadba, csináljon valami érdekes programot és mindjárt jobb kedvre derül.

Halak (február 20. – március 20.)
Minden energiáját új kapcsolata megszilárdítására fordítja. Igyekszik a párja kedvébe járni és lesi minden kívánságát, ám nehezen veszi tudomásul, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezi. Folyamatosan érvel, erőteljesen igyekszik meggyőzni őt, s nem hagy egy cseppnyi gondolkodási időt sem neki.

Forrás: hirado.hu