Az acélipari termékek jelen vannak a mindennapjainkban: kapuk, rácsok, könnyűszerkezetes épületek, bútorok, szegők, ereszcsatornák – felsorolni is lehetetlen, mennyi helyen találkozhatunk velük. A Hód-Metál Kft. az acélipari termékek csaknem teljes skáláját biztosítja számunkra. Az elmúlt évtizedekben a fémmegmunkálás rengeteget változott, sokat egyszerűsödött, pontosabbá vált, ráadásul a cég termékpalettája is folyamatosan bővült, ma már gyakorlatilag mindent, ami fém vagy fémet tartalmaz, beszerezhető a Hód-Metál Kft-nél.

A cég 1992-ben egy kis irodával indult, ám ma már egy 4500 négyzetméternyi telephelyen szolgálják ki a vevőket, és ami a különlegességet, egyediséget adja, hogy nem csak kereskednek, szolgáltatnak is, tehát nem csak fémárut szerezhetünk be, azt elő is készítik sőt, akár el is készítik, megmunkálják.

A Hód-Metál Kft. a csaknem negyed évszázad alatt országos hírnévre tett szert, és több cégnek is partnere, Csongrád megyei képviselete. Így például a Stappert Magyarország Kft-nek, amely INOX termékek forgalmazásával foglalkozik. De a SIAD csoporttal is kapcsolatban állnak, így nemcsak az acélipari termékeket, alapanyagokat, de a megmunkálásukhoz szükséges ipari gázokat is lehet a telephelyen cseréltetni.

Ha acéllemezekre, zártszelvényre, idomacélra, köracélokra, perforált lemezre, díszítő elemre, kovácsoltvas korlátra, kerítésre, vagy ezek megmunkálásához szükséges szerszámokra, csigafúróra, flexkorongra – vagy bármilyen acéltermékre van szükségük, keressék a Hód-Metál Kft-t Hódmezővásárhelyen, a Bajcsy-Zsilinszky utca 70. szám alatt, a volt mérleggyár területén. Érdeklődhetünk akár telefonon is: 62/243-903, és tájékozódhatunk interneten is a szolgáltatásokról, termékekről: www.hodmetal.hu. Nyitva tartás: hétköznapokon reggel 7 órától 16 óráig (pénztár: 15:30-ig). A honlapon keresztül, vagy e-mailben is kérhetünk árajánlatot: info@hodmetal.hu.

Természetesen házhozszállítást is vállalnak. Jelenleg a házhozszállításra akció is van: Csongrád megye belterületén értékhatár nélkül ingyenesen vehető igénybe ez a szolgáltatás szeptember 30-ig. Szolgáltatásra is hirdettek akciót: a lemezdarabolás és az élhajlítás árából, szintén szeptember 30-ig 50 százalék kedvezmény jár, a szálanyag darabolás pedig ingyenes. Jövőre pedig a 25. születésnapot is különleges akciókkal fogják ünnepelni, hogy mivel, az egyelőre legyen meglepetés.

Kiskata