Kos (március 21.-április 20.)
Akár a világ végére is elmehet, a döntést akkor sem odázhatja el. Itt az ideje, hogy az ügy végére járjon és meghozza a döntést. Minél tovább halogatja a lépés megtételét, annál nagyobb súlyként nehezedik majd a vállára. Nem egy tétovázó típus, ezért is nyomasztja a bizonytalankodása.

Bika (április 21.-május 20.)
Nagyon szeretne elhatárolódni az egyik közeli rokonától, mert nem találja szimpatikusnak. Mindent megtesz, azért, hogy ne kelljen találkoznia vele, de kénytelen. Igyekszik jó képet vágni, bár rengeteg energiájába kerül. Tisztában van vele, hogy az ember a barátait megválogathatja, de a rokonait sajnos nem.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Hiába mondogatja, hogy már túltette magát a csalódáson, mind addig ez nincs így, ameddig megdobban a szíve, ha hírt hall a régi kedveséről. Önmagát és másokat is megtévesztheti, de a szívét nem tudja becsapni. Józan és gyakorlatias gondolkodása nagy előnye, de ebben az esetben nem sok hasznát veszi, hisz a szíve uralkodik az esze felett.

Rák (június 22.- július 22.)
Az otthonában nyugalom és béke van, így kellemesen telik a napja. Az esetleges gyomorpanaszai mögött egészen más probléma húzódhat meg. Valószínű, hogy vagy a munkahelyén kialakult feszült helyzet okozza, vagy egy közeli rokona miatt szorul össze a gyomra. Teljesen fölöslegesen rágódik a dolgokon, sajnos nem tud változtatni rajtuk.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Imád a központban állni és a társaság motorja lenni. Ma is mindenki a társaságát keresi és elhalmozzák dicsérettel, bókokkal. Úgy érzi, mintha hájjal kenegetnék, és rendkívül jól esik a hiúságának. Nem bánná, ha ez az állapotot minden nap el kellene viselnie.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Nagy egyetértésben vannak a párjával, élvezik az együtt töltött idő minden percét. Szívesen alkalmazkodnak egymáshoz, mert tudják, hogy apróságokon kár lenne összeveszni. A lényeg, hogy együtt vannak, mert a sok elfoglaltságuk miatt nehéz a randevúkat összeegyeztetni.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nincs oka panaszra, jól mennek a dolgai, de ez ne jelentse azt, hogy elbizakodottá válik. Kerülje a dicsekvést, hogy kéretlenül is tanácsokat osztogasson másoknak. Mindenkinek vannak jobb és kevésbé jó időszakai, de mivel minden változik, így sohasem lehet tudni, hogy mikor követi a derűt a ború. 

Skorpió (október 23. – november 21.)
A mai napja nem a tervei szerint alakul, de ne keseregjen emiatt. Próbáljon alkalmazkodni a körülményekhez. Igaz, hogy így lemarad egy érdekes programról, de lesz még idő rá, hogy pótolja. Nem kell makacsul ragaszkodnia az elképzeléséhez, legyen rugalmas és nézzen valami más időtöltés után.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Idegileg és fizikailag is elfáradt, mert rengeteget dolgozott és szükségét érzi, hogy végre lazítson. Vágyik a felhőtlen kikapcsolódásra, és legszívesebben a természetben töltené a napját, most az otthona négy fala között tölteni az időt, maga a pokol lenne.  Már csak a szeretteit kell meggyőznie.

Bak (december 22. – január 20.)
Tudatában van, hogy minden adu a kezében van, emiatt nem hagyja magát befolyásolni. Ellenfelein átlát, mint a szitán, és bármit is mondanak, elengedi a füle mellett. Nagyon ügyesen keveri a kártyákat, így biztos győzelemre számít.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Túlságosan biztos a dolgában, pedig még a legkisebb banánhéjon is elcsúszhat, ha nem elég óvatos. Jobban tenné, ha legalább némileg adna a látszatra, mert máskülönben könnyen lebukhat, amit természetesen nem szeretne, mert már így is nagyon sok van a rovásán. Nem képes ellenállni a csábításnak és baj az is, hogy most a józan esze sem működik.

Halak (február 20. – március 20.)
Magányra vágyik, és nem szeretné, ha bárki is megzavarná a nyugalmát. Otthonában is idegesíti a jövés-menés és ennek természetesen hangot is ad. A meggondolatlanul tett kijelentésének persze sértődés a vége, és meg sem fordul a fejében, hogy nincs igaza.

Forrás: hirado.hu