Kos (március 21.-április 20.)
Jóval érzékenyebb a kelleténél, emiatt olyan dolgokat is a szívére vesz, amit máskor félvállról elintéz. Ráadásul most még az önbizalommal is hadilábon áll.

Bika (április 21.-május 20.)
A munkájában sikert sikerre halmoz, de szerencsére nem bízza el magát, a siker nem száll a fejébe. Sőt kérés nélkül is szívesen segít másoknak és ad hasznos tanácsokat.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Túlságosan sokat vállal magára, emiatt a kimerülés határán van. Nem hallgat a szép szóra, nem fogad el jó tanácsot sem, így csak magát okolhatja, ha majd végül kifárad.

Rák (június 22.- július 22.)
Családjában kisebb gondok adódnak, és csak együtt tudják megoldani. Most össze kell fogniuk, mert csak így lesznek hamar túl a nehézségeken. Egységben az erő!

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Jól halad terve megvalósításával és ügyesen fekteti be a pénzét. Annyi munkája van, hogy pihenésre egy jó ideig nem is gondoljon. Most az üzlet élvez elsőbbséget.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A kezdeti nehézségek után minden visszaáll a régi kerékvágásába, és minden az elképzelése szerint alakul. Szerelemben is bátran kockáztathat, ne húzódjon vissza.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Olyan álmokat kerget, amit nem tud megvalósítani. Maradjon reális és fogadja el, hogy minden nem sikerülhet az életben. Ne erőltesse a dolgot, s nem fog csalódni.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Meg se hallja a negatív véleményeket, mert csak az irigység beszél ezekből az emberekből. Már régóta vissza akartak vágni és most végre remek alkalmat találtak rá.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Kissé elszámítja magát, és emiatt főhet a feje a fellépő anyagi gondjai miatt. Tovább nyújtózkodott, mint a takarója ért, de most már fogja vissza költekezési kedvét.

Bak (december 22.-január 20.)
A szerelemben érdemes egy kicsit bátrabban kezdeményeznie, mert még nincs elveszve semmi. Sőt, sokkal jobban áll a szénája az illetőnél, mint azt remélni merte.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Egy kellemetlen vitában alul marad, de ezen nem érdemes felizgatnia magát. Könnyedén lépjen túl rajta, ne azt nézze, hogy mit mondott, hanem, hogy ki mondta.

Halak (február 20.-március 20.)
Nagy kő esik le a szívéről, mert, sikerül megoldást találni, egy régóta húzódó problémára, így a gondok már nem nyomasztják tovább. Érdemes lenne ezt megünnepelni.

Forrás: hirado.hu