Kos (március 21.-április 20.)
Túlságosan nyílt és őszinte, ami ebben az esetben csak a kárára van. Ügyeljen arra, hogy ne fedje fel az összes kártyáját, mert akkor kiszolgáltatottá válik. Ez a taktika most nem csak az üzleti életben, de a szerelemben sem válik be. Elriaszthatja a potenciális jelölteket, és emiatt a terve füstbe mehet. Persze nem kell hazudnia, hanem csak  hallgassa el az igazságot.

Bika (április 21.-május 20.)
Túlságosan sok gond nyomja a vállát, emiatt ne csodálkozzon, ha hátfájás kínozza. Hajlamos makacsul haladni a kigondolt útján, anélkül, hogy képes lenne változtatni útközben. Amit a fejébe vesz, ahhoz mindenáron ragaszkodik, pedig némi könnyedséggel és kreativitással ebben a helyzetben sokkal többre menne. Legalább a szerelem terén engedjen egy keveset.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Kissé elszámítja magát, és most főhet a feje, hogyan hozza rendbe a dolgokat. Túlságosan könnyedén vette a kapcsolatát és a társa érzelmeit, nem gondolva arra, hogy minden kimondott szónak súlya van. Lehetséges, hogy nem is gondolta komolyan, amit mondott, de pechjére kedvese mégis nagyon komolyan vette. Most vagy megbékíti, vagy elfelejti örökre.

Rák (június 22.- július 22.)
Szeretné átvenni az irányítást a kapcsolatában, és megmondani, hogy a párja mit tegyen és mit ne. Megdöbbenve tapasztalja, hogy nagy ellenállásba ütközik. Elhatározza, hogy ha harc, akkor legyen harc, és meg sem fordul a fejében, hogy a háborúskodás nem vezet jóra. Rengeteg áldozattal jár és biztos, hogy nagyon sokat, sőt talán mindent elveszíthet.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Mivel nem tökéletesen biztos a dolgában, ezért most inkább ne kockáztasson. Van gondja éppen elég, ne akarja a számukat tovább gyarapítani. Még mindig jobb, ha el sem vállalja a feladatot, mint esetleg kudarcot vallani. Önértékelésének nem tenne jót, ha a tévedését be kellene ismerni, ezért mondjon határozott nemet és egy csomó gondtól megszabadul.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Szokványosan, szinte unalmasan telik a napja, de ezt egyáltalában nem bánja. Szeretné élvezni az életet és nem a problémáin rágódni. Elhatározza, hogy munka után azt teszi, amihez kedve van és nem fog törődni a szemrehányó megjegyzésekkel. Sokat dolgozik, szinte megállás nélkül, hisz nagyon fejlett a kötelességtudata, de érzi, hogy pihenésre is szüksége van.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Ne riadjon meg az első nehézség láttán, és ne fordulj sarkon, csak mert minden nem a kedve szerint alakul. Nagy hibát követhet el, ha meg sem próbálja a tervét megvalósítani. Miért adná fel mindjárt az elején, hiszen, csak nagy ritkán hullik az ölébe minden munka nélkül a siker. Félénksége, vagy kishitűsége miatt ne hagyja kárba veszni a munkáját.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Ismeretsége ártalmatlan viszonynak indul, de senki sem tudja garantálni, hogy hová fog fajulni. Ebben az esetben teljesen mindegy, hogy melyik ujját harapja meg, mert mindegyik fájni fog. Ne szokványos kalandra számítson, mert ez már az indulásnál sokkal többnek látszik. Talán, ha különösen erős a fájdalomtűrő képessége, akkor nem kellene aggódnia.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Feladata elvégzésébe még rengeteg energiát kell belefektetnie, de ne keseredjen el, mert hamarosan megtérül a munkája. Örömmel tapasztalja majd, hogy megérte, hogy egy ideig a munkája volt a főszereplő az életében. A siker és az elismerés biztosan kárpótolja, és utólag, ha visszanéz, akkor már nem is tűnik olyan nehéznek, mint az elején látszott.

Bak (december 22.-január 20.)
Gyakorlatias gondolkodású, de a Merkúr bolygó pozitív fényszögének köszönhetően nagyon jól működnek a megérzései. Bátran hagyatkozzon rájuk, amikor úgy érzi, hogy megtorpan, mert nem tud dönteni. A bizonytalankodás helyett, hasznosítsa az intuícióját akár a befektetések során, vagy akár a szerelemben is. Előnyre tehet szert másokkal szemben.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Csak abban az esetben tudja elkerülni a csalódást, ha nem elfogult az illetővel szemben. A legfontosabb, hogy ne a szemének higgyen, hanem támaszkodjon az emberismeretére és fogadja el mások véleményét is. A szívére még véletlenül se hallgasson, mert bár a legjobb szándék vezérli, de sajnos nem ismeri fel a felállított csapdákat. Legyen csak óvatos.

Halak (február 20.-március 20.)
Makacsul ragaszkodik az elképzeléséhez, és emiatt hibát hibára halmozhat. Önfejűségével sokat árt magának, holott némi kompromisszum készséggel rengeteg problémát elkerülhetne. Halak jegyűként általában képes úszni az árral, mert már megtapasztalta, hogy így jóval egyszerűbb az élet. Higgye el, hogy jobb engedni, mint később búslakodni.

Forrás: hirado.hu