Kos (március 21.-április 20.)
Egy kis visszautasítástól még nem kell az összeomlás szélére kerülnie, függetlenül attól, hogy nem tesz jót az önértékelésének. Mindig nem győzhet, még akkor sem, ha a cél érdekében mindent megtesz. Nem érdemes hiúsági kérdést csinálni belőle, és bosszúhadjáraton törnie a fejét, mert csak a saját helyzetét nehezíti meg vele. Veszteni is tudni kell.

Bika (április 21.-május 20.)
A kommunikáció játssza a főszerepet az életében a mai napon, társaságra, könnyed csevegésre vágyik. Nem szívesen töltené az estét az otthonba, ezért megpróbál a barátaival egy kis összejövetelt szervezni. Az ötlet nem rossz, csak a kivitelezés nem olyan egyszerű. Ugyanis vagy szabadságon vannak és elutaztak vagy ki sem látszanak az otthoni munkából.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A csúcsra szeretne jutni, de az oda vezető út nem egyszerű. Harcossá kell válnia, a szerénységgel nem sokra megy. Igen kemény küzdelemre kell számítania, és nem szabad sebezhetőnek mutatnia magát. A tét óriási, de a győzelem kárpótolja majd a nehézségekért. Alkalmazza a csavaros észjárását és remek beszédkészségét, mert ez a két fegyvere az erőssége.

Rák (június 22.- július 22.)
Használja ki a pozitív bolygó állásokat és élvezze a Jupiter bolygó jótékony hatását. A mai napon megtapasztalja, hogy mennyire jobb optimistán gondolkodni, mint fölöslegesen aggodalmaskodni. Bátran kezdeményezzen, mert visszautasítástól nem kell tartania, sem a szerelemben sem az élet egyéb területein. Lendülete minden nehézségen átsegíti.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Sajnos nem számíthat kiegyensúlyozott napra, hacsak nem tesz lakatot a szájára. Nagy szüksége van önuralomra, hogy ne bántson meg másokat. Nagy érzelmi hullámzás jellemzi, sőt a féltékenység is felüti fejét, amelynek lehet, hogy van némi alapja, de az is lehet, hogy semmi. Akkor meg minek szítani a tüzet? Törekedjen inkább békére, és nyugalomra.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Sajnos pillanatok alatt egy parázs vita kellős közepében találhatja magát, de ne vegye fel az oda dobott kesztyűt. Mindenképpen bele akarják sodorni a vitába, hogy elveszítse a türelmét és hibát vétsen. Legyen nagyon résen, és alkalmazza a többet ésszel, mint erővel mondást. Kára egészen biztosan nem származik belőle, előnye viszont annál több lesz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A szerelemben és a háborúban mindent szabad, tartja a mondás, de ebben az estben még se e szerint cselekedjen. Szép szóval, és szelídséggel sokkal hamarább eléri a célját. Az agresszivitás vagy az erőszakosság amúgy sem a természete, akkor meg ne is használja fegyverként. A kedvességével bárkit könnyedén levesz a lábáról, éljen az adottságával.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Borongós hangulatban van, nem sok kedve van bármit is tenni. Legszívesebben otthon maradna vagy elvonulna a természetbe, hogy élvezze a csendet. Nyugalomra vágyik, hogy elrendezze a gondolatait, s hogy majd újra nagy lendülettel vesse bele magát a feladataiba. De egyenlőre csak pihen, élvezi a magányt és a semmittevést, hisz így képes erőt gyűjteni.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Nagyon jó üzletet köt, és ennek majd élvezheti is a gyümölcsét. A szerencse a pártfogásába veszi, ezért éljen a lehetőséggel. Figyelje a jeleket és a megfelelő időben ne féljen cselekedni. A tétovázással csak elhalaszt egy jó lehetőséget, és ki tudja, hogy mikor lesz újra ilyen kedvező helyzetben. A Szaturnusz bolygó igyekszik visszafogni, de ne törődjön vele.

Bak (december 22. – január 20.)
Legyen nyitott a változásokra, ne zárkózzon el az újtól. Lehet, hogy az ismeretlen félelemmel tölti el, de egyszer szakítani kell a megszokással. Élvezze a kihívást és ne mumusként lebegjen a szeme előtt. Időnként muszáj váltani és egy új úton elindulni, hogy sikereket érjen el. Minden kezdet nehéz, de később már csak a cél elérése lebeg a szeme előtt.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nem a megfelelő módon mutatja ki az érzelmeit, emiatt a párja könnyen félreértheti. Legjobb út az egyenes, még a szerelemben is, nem jó taktika, ha másnak mutatja magát, mint amilyen. A turpisság előbb vagy utóbb, de úgyis kiderül és akkor már a bizalom csorbát szenvedhet. Persze a kapcsolat elején nem kell azonnal kitárulkoznia, ráér később.

Halak (február 20. – március 20.)
A bizalmat csak egyszer lehet eljátszani, ezért igyekezzen az ígéretét betartani. Lehet, hogy már más az elképzelése, de az adott szó kötelezi. Hosszú ideje már a jegyében tartózkodó Neptunusz bolygó a könnyebbik út választására hajlamosítja, de ne engedjen neki. Lehet, kényelmesebb lenne elodázni a dolgokat, de hosszú távon csak kára lenne belőle.

Forrás: hirado.hu