Kos (március 21. – április 20.)
Látványos győzelemre vágyik, és minden eszközt bevet érte. Elsősorban a külvilágnak szeretne bizonyítani, de csak ezért, hogy visszavághasson a riválisainak. Nem sajnálja sem a pénzt sem az időt, a célja elérésére, hiszen hajtja a becsvágya. Önfejűségtől azonban óvakodnia kell, mert nem biztos, hogy minden úgy alakul, ahogy azt elképzelte. Veszíthet is!

Bika (április 21. – május 20.)
Az otthonában lévő feszültséget jól tenné, ha minél hamarább elsimítaná, még mielőtt kitörne a vihar. Ne várja meg az égzengést, mert akkor az indulatok sokáig nem csillapodnának le. Jobb minél előbb tisztázni a félreértéseket és utána fátylat borítani rá. Türelemmel most nem sokra megy, mert a problémák szőnyeg alá söprésével elodázza a gondokat.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Kénytelen mindent félre tenni és csak a munkájára összpontosítani, ha nem szeretne elmaradni a feladatával. Nem lenne szerencsés, ha időben nem lenne kész, mert annak meg lenne a következménye. Minden szempontból kellemetlenül érintené a késés, de legjobban az anyagi veszteséget érezné meg. Hiszen minden fillérnek most meg van a helye.

Rák (június 22. – július 22.)
Nem képes összeegyeztetni az otthoni teendőit, és a munkahelyi feladatait. Egyre idegesebb türelmetlenebb, mert úgy érzi, hogy hamarosan összecsapnak a hullámok a feje felett. Sajnos az ingerültségét családja sínyli meg, hisz a munkahelyén meg kell felelnie.  Mégsem viselkedhet úgy, mint a családja körében, mert a felettesének nem tetszene.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Egy szenvedélyes kaland részese, és minden színészi adottságát be kellene vetnie, hogy a lelkében dúló vihart a kedvese nem vegye észre. Maga sem gondolta, hogy ennyire mélyen megérinti majd a partnere személyisége, hogy mindent kockára tesz érte. A Vénusz bolygó belépett a jegyébe és teljesen elvarázsolja, ezért a vágyai veszik át a vezető szerepet.  

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Sikeresen kerül ki egy látványos küzdelemből és ez igazi gyógyír a lelkének. Elég rég óta várt erre az alkalomra, mert idáig nem volt módja rá, hogy visszavágjon.  Bár a szíve mélyén mindig tudta, hogy eljön még az ideje annak, hogy bebizonyítsa ország – világ előtt az igazát, bár nem volt könnyű a várakozás. Viszont az elégtétel mindenért kárpótolja.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nagy hibát követ el, ha csak a saját dolgaival van elfoglalva és nem figyel a társára. Természetesen mindenkinek meg van a saját gondja és baja, de most a társa problémája előbbre való. Ebben az esetben nem szabad hibát elkövetnie, mert biztosan akadna bőven olyan jelentkező, aki a kedvesét meghallgatja és nagyon szívesen meg is vigasztalja.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Új tervet kell készítenie, mert a régi már elavult és nem tudja megvalósítani. Jogos az elkeseredése, de lelkesítse az a tudat, hogy egy teljesen új úton indul el. Élvezze a kihívást és azt, hogy megmutathatja a tehetségét. Csak előre nézzen a múlton kár rágódnia, azzal csak a napjait keseríti meg. Fáradságos munkával eléri a célját, de ezt már úgyis megszokta.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A mai napon, ha nem úgy alakulnak a dolgok, akkor ne fogja rá, tizenharmadikára, mert ennek semmi köze nincs hozzá. Abban az esetben, ha babonás, akkor magyarázhatja vele, de akkor sem változik a helyzet. Mindenesetre igyekezzen jó képet vágni a dolgokhoz és elfogadni, hogy vannak ilyen napok az életében. Hamarosan pozitív irányba haladnak a dolgai.

Bak (december 22. – január 20.)
Váratlan fogfájás kínozhatja, ami ugyan nem elviselhetetlen, de megkeseríti a napját. Mindenesetre érdemes felkeresnie az orvosát, még akkor is, ha rengeteg munkája miatt alig jut ideje bármire is. Egy vagy két nap még nem a világ, de utána már ne halogassa a vizitet. Bár, ha szerencséje van, akkor ahogy jött, úgy el is múlhat, és csak rossz álom marad.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A titkok addig maradnak titkok, ameddig el nem mondja senkinek. Bármennyire is szeretné megosztani az örömét valakivel, jobban teszi, ha magába tartja. Ugyanis elképzelhető, hogy mások nem osztoznak majd az örömében, hanem inkább irigylik a boldogságát. Bőven ráér majd akkor közölni velük, ha már nem képesek semmilyen módon ártani.

Halak (február 20. – március 20.)
Ne aggódjon amiatt, hogy még nem annyira gyakorlott, mert majd beletanul a munkájába. Mindenhez idő kell, és különben is a gyakorlat teszi a mestert. Ezért meg se hallja az esetleges epés megjegyzéseket, hanem engedje el a füle mellett. Inkább találjon ki egy kellemes esti programot, ahol kikapcsolódhat és feltöltődhet a másnapi munkához.

Forrás: hirado.hu