„Életemben nem úsztam ennyire jót, szerintem ez egy jó eredmény. Nem kerültem be 100 méter mellen a középdöntőbe, így számomra véget ért az Ifjúsági Úszó EB. Hétfőig pihenőt kaptam, utána azonban a Szerb Országos Bajnokságon bizonyíthatok. Nagyon jól éreztem magam ezen a versenyen, lassan tíz éve edzek itt Vásárhelyen, és elképesztő élmény volt egy ekkora versenyen szerepelni.„ – mondta el Süli Ákos a HSUVC úszója a futam után.

„ Nem vagyok elégedett az eredményemmel. A számomban a hetedik időeredmény lett az enyém, azonban bekerültem még így is a középdöntőbe a 16. helyen. A váltó javára azonban visszaléptünk az egyéni versenyszámból, egy csapatérem reményében. Az Európa Bajnokságon még kétszer szerepelhetek: szombat délután a mix váltóban, vasárnap pedig a férfi vegyes váltóban.„ – summázta az eredményeit Miksi Richárd a Hód-Úszó SE versenyzője.

Kendi Csaba a Hód-Úszó SE versenyzője, vasárnap teljesíthet jól 50 méter gyorson. Legalább a középdöntőbe várja magát. Kendi Imre, Csaba édesapja azt nyilatkozta, hogy rettentő büszke a fiára, és természetesen folyamatosan drukkol neki. Holnap már reggel 7-kor az uszodában lesznek, a hódmezővásárhelyi rendezvényt különösen színvonalasnak tartják.

További képek a galériában:

sk