Kos (március 21.-április 20.)
Belső nyugtalanság, elégedetlenség gyötri, dúl-fúl magában, és ennek hangot is ad. Úgy érzi, hogy a szomszéd rétje mindig zöldebb. Pedig ez csak a látszat, hisz most csak a felszínt látja, ami mögötte van, arról nincs tudomása. Szeretné mindenben követni, de tudja, hogy erre esélye sincs. Gondolkozzon reálisan, ne mérgezze a napjait fölösleges problémákkal.

Bika (április 21.-május 20.)
Nosztalgiával gondol a régi kapcsolatára, pedig az már a múlt ködébe veszett.  Minél inkább belelovalja magát az emlékeibe, annál nehezebben lesz képes a jelenben élni. Ne kockáztassa a mostani boldogságát olyan dolgokért, amit már úgy sem tud visszahozni. Nincs abban semmi rossz, ha néha elmereng a múlton, de ne csináljon rendszert belőle.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Felejtse el a jól bevált taktikáját, mert ebben az esetben nem ér el vele semmit sem. Pedig győzni szeretne, és rendkívül nehezen viselné el, ha veszíteni kellene. Már pedig jobban tenné, ha belátná, hogy semmi esélye sincs, és csak pazarolja az energiáját. Ugyanis akire kiveti a hálóját, nem lehet gyors rohammal levenni a lábáról. Várni meg semmi kedve.

Rák (június 22.-július 22.)
Amikor már minden reménytelenek tűnik, akkor végre a szerencse a pártfogásába veszi. Rák jegyűként hajlamos felnagyítani az amúgy nem olyan nagy problémákat is, de most jogos az aggodalma. Viszont a jegyében járó Vénusz összefogott a Jupiterrel, és e két szerencsebolygó gyorsan a segítségére siet. Ezek után talán még egy lottót is érdemes lenne kitöltenie.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Itt az ideje, hogy végre megmutassa a riválisának az oroszlán körmeit. Hiába kerülné a nyílt összeütközést, sajnos nem kerülheti el. Csak hiú ábrándokat kerget, ha abban bízik, hogy magától visszakozót fúj majd.  Bár közel sem olyan magabiztos, mint amilyennek látszik, azért ne becsülje le az adottságait. Inkább készüljön fel egy nagy küzdelemre.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Párjának jó tulajdonságai másvalakinek is feltűnnek, és mindent elkövet, hogy megismerhesse. A veszély nem lebecsülendő, de még se essen pánikba, hanem őrizze meg a nyugalmát. Ne aggodalmaskodjon, mert nem eszik olyan forrón a kását, ezért ha okosan viselkedik, akkor biztosan győztesen kerül ki és az illető rájön, hogy esélye sincs.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Nehezen birkózik meg a gondjaival, és ez nagy belső feszültséget okozhat. Emiatt rosszkedvű és ideges, és ettől az érzéstől szívesen megszabadulna. Nem szabad vigaszételekhez fordulnia, mert ezzel csak fölöslegesen növeli testsúlyát. Nincs értelme egy bajból többet csinálni, főleg azért sem, mert minden problémára van megoldás. Próbálja kibeszélni bánatát.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nem a legjobb a kedve, de egy váratlan jó hír hallatán mintha kicserélték volna. Mindjárt úgy érzi, hogy szebben süt a nap és az ég is kékebb. Feladatait villámgyorsan megoldja, és szinte ég a keze alatt a munka. Már annyiszor megtapasztalta, hogy amikor mélyponton van, akkor jön egy égi segítség, és újra zökkenőmentesen mennek a dolgai.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A mondás úgy tartja, hogy a szerelem sötét verem, amibe könnyű beleesni, de kimászni belőle nem olyan egyszerű. Ezt most megtapasztalhatja és átélheti, ha nem elég elővigyázatos. Valaki régóta szeretné megismerni, és arra vágyik, hogy közelebbi kapcsolatba kerülhessenek egymáshoz. A gondot az okozza, hogy csak egy könnyed futó kalandra vágyik.

Bak (december 22.-január 20.)
Túlságosan fáradtnak érzi magát ahhoz, hogy munka után még esti programot is csináljon. Alig várja, hogy visszatérhessen az otthonába, és úgy dönt, hogy még hatökrös szekérrel sem tuják elvinni sehová sem. Természetesen más az elhatározás, és egészen más annak a betartása, hiszen vannak olyan helyzetek és programok, amikor lehet kivételt tenni.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A nyári nagy melegben könnyen kiszáradhat a torka, de ügyeljen arra, hogy mivel öblíti le. Kerülje a tömény szeszes italokat, de a túlzottan cukros üdítőket is, inkább vizet igyon. Természetesen módjával, munka után már nem fontos visszafognia magát, főleg egy ízletes vacsoránál. Viszont a volán mellé semmiképpen sem üljön, ha egy cseppet is ivott.

Halak (február 20.-március 20.)
Ne hagyatkozzon csak a megérzéseire, mert könnyen balul sülhet el a dolog. Általában a megérzései a segítségére vannak, főleg, ha pénzügyi befektetésről van szó, ám most cserbenhagynák.  A szerelemben nem tudnak segíteni, mert rendszerint, ahogy most is a szívére hallgat, a józan eszét háttérbe szorítja. Már csak a szerencséjében bízhat, abban, hogy minden jól alakul.

Forrás: hirado.hu