Kos (március 21.-április 20.)
Már nagyon bánja, hogy a munkahelyén belekeveredett egy olyan vitába, amiből jobb lett volna kimaradnia. Sokkal jobban járt volna, ha hallgat a párjára és nem üti bele az orrát mások dolgába. Mivel nem tartotta magát ahhoz a mondáshoz, hogy nem szól szám, nem fáj fejem, most napokig törheti a fejét, hogyan másszon ki a slamasztikából.

Bika (április 21.-május 20.)
Meg sem próbál kitérni a szerelem elől, így az illető könnyen be tudja hálózni. Hajtja a kíváncsiság, no meg a vágy is, hogy közelebbről is megismerhesse. Szeretné, ha hosszú távon is testi-lelki jó barátok lennének, de inkább az utóbbit tartaná a kellemesebbnek. Fogalma sincs, hogy mibe keveredik bele, s mivé fajul még a dolog, de túlságosan nem is törődik vele.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Gördülékenyen haladnak a dolgai, és könnyen megold minden feladatot. A sors most szinte a tenyerén hordozza, és ahogy mondani szokták, minden arannyá válik, amihez csak nyúl. Szerencsére két lábbal áll a földön és nem válik elbizakodottá. Gyakorlatias életszemlélete megóvja attól, hogy komoly hibát vétsen. Tisztában van vele, hogy a sors útjai kifürkészhetetlenek.

Rák (június 22.- július 22.)
Apróságokon kár vitáznia a családtagjaival, mert úgyis csak a szép szóra hallgatnak. Részben igaza van, de ez nem jelentheti azt, hogy az akaratát rájuk kényszerítse. Nem érdemes sértődéssel bűntudatot kelteni, mert a taktikája hatástalannak bizonyul. Sikeresen megtalálták a módját, hogyan óvják meg egyaránt a lelküket és az idegrendszerüket.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Aki csomót keres, az a kákán is talál, ezért ne vegye annyira a szívére a megjegyzéseket. Már csak azért sem, mert a szíve a legsebezhetőbb szerve és még sokáig szüksége lesz rá. Főleg azért, mert az illető igazságtalan és olyanokat állít, aminek semmi valós alapja nincsen. Lépjen túl rajta és amennyiben teheti, kerülje el jó messzire, mint a macska a forró kását.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Kicsit összekuszálódnak a szálak az életében, de nincs ok az aggodalomra. Fontos, hogy reálisan tekintse át a problémákat és lásson hozzá a szálak kibogozásához. Nem érdemes kapkodnia, mert azzal nem jut egy lépést se előre. Higgye el, nem akkora a baj, mint amilyennek látja, ezért játszi könnyedséggel képes megoldani. Hamar megoldódik minden.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Ügyesen lavírozik a munkahelyén és jó szokásához híven kerüli a konfliktust. Ösztönösen megérzi, hogy most az a legjobb, ha kimarad mindenből. Szereti a békebíró szerepét betölteni és rendszerint sikerrel is jár, de ebben az esetben még a siker sem vonzza.  Azért nem, mert nem lát tisztán az érdekek szövevényében. Ennél okosabb döntést nem is hozhatna.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Szomorúan veszi tudomásul, hogy bár Skorpió jegyűként nagyon csábító és szexis, de most mintha a csábereje hatástalan lenne. Máskor alig kell a kis ujját megmozdítani és a kiszemeltje már meg is adja magát. Egyre jobban érzi, hogy aki most az útjába akadt nem könnyű eset, és nem veheti őt másokkal egy kalap alá. Nem bánja, hogy meg kell hódítania.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Roppant fontos, hogy tartsa magát az eredeti elhatározásához. Nem tesz jót a hírnevének, ha sokszor váltogatja a véleményét. Természetesen nem fontos, hogy olyan dologba is belemenjen, amely során kár érné, csak azért, hogy mások megbízhatónak tartsák. Nem kell mindenáron mindenkinek megfelelnie, de azért jó, ha ebben az esetben állja a szavát.

Bak (december 22.-január 20.)
Nem érdemes kapkodnia, mert akkor hibát hibára halmozhat. Ne hagyja magát sürgetni, haladjon csak a saját tempójában. Inkább legyen körültekintőbb és végezze a feladatát lépésről lépésre, mert akkor nem kerül stresszes állapotba. Bak jegyűként amúgy is hullámzó az önbizalma, és a nagy fokú ambíciója miatt igyekszik, hogy még véletlenül se kövessen el hibát.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Próbáljon meg csak a feladatára összpontosítani, és a gondjait egy kis időre félre rakni. Csak a problémák számát növeli azzal, ha kapkod vagy figyelmetlen, amikor járművet vezet vagy az otthonában éles szerszámmal dolgozik. Vigyázzon nehogy a szétszórtsága következtében megégesse magát a forró étellel, amikor a tűzhely mellett serénykedik.

Halak (február 20.-március 20.)
Kisebb magánéleti gondok jelentkeznek az életében, és nehezen találja a megoldást. Kényelemszeretetből legszívesebben megszakítaná a kapcsolatát, mert nincs sok érzéke ahhoz, hogyan tudná egyszerűen helyrehozni a hibáját. Túlságosan érzékeny és úgy érzi, hogy ha sor kerülne egy tisztázó beszélgetésre, még jobban összezavarna mindent.

Forrás: hirado.hu