Már csak kettőt kell aludni, hogy elkezdődjön Hódmezővásárhely életében az egyik legnagyobb sportesemény, melyről nagyon fontos, ha a sajtó is híradással van, de a mai világban a közösségi média nélkül nem lehet rendezvényt szervezni. Ahhoz, hogy ez széles körben alkalmazható és használható legyen, feltételekre van szükség, ez pedig az ingyenes Wi-Fi szolgáltatás.” – kezdte sajtótájékoztatóját Hegedűs Zoltán Vásárhely alpolgármestere.

Az Ifjúsági Úszó Európa Bajnokság és az ezt kísérő fesztivál ideje alatt elérhető ingyenes internet célja az, hogy a belvárosba érkezők könnyedén elérjék a közösségi oldalakat, képet, információkat tudjanak megosztani, illetve elérjék azokat a honlapokat, melyek szükségesek az adott pillanatban.

Az uszoda mellett, a belváros területén a Rapcsák András utcán, a Kossuth téren, valamint a Hódi Pál utcai mélygarázs területén érhető el a Wi-Fi, bizonyos tartalmak szűrésével. Az ingyenes internetezés lehetősége nem csak az úszó EB és a Gourmet Fesztivál ideje alatt áll majd a belvárosba érkezők rendelkezésére, hanem a későbbiekben is, akkor viszont további korlátozásokat vezetnek be.

A használathoz csak el kell fogadni a felhasználási feltételeket:

Rostás Viktória

(fotók: Cservölgyi Zsófia)