Vasárnap délután teljesen megtelt a BFMK színházterme, hiszen nagyon sok szülő, nagyszülő, rokon, ismerős volt kíváncsi a tavaly szeptemberében alakult Komplex Dance Stúdió növendékeinek műsorára. A 36 tanítvánnyal működő szervezet háromtól hét éves korig foglalkozik gyerekekkel. A tanév elején megtanulták a balett alapjait, a tartást, az év második felében pedig egy koreográfiába foglalták mindezt össze.

A stúdió vezetője arra a kérdésünkre, hogy mit láthatunk ezen a gálán, annyit mondott, hogy: „Remélem, egy csodát”, majd hozzátette: „Három csoport lesz: Jégvarázs, Aranyhaj és a Barbi babák.” És valóban egy csodát láthattunk, hiszen a csöppségek nagyon aranyosan, de mégis roppant ügyesen mutatták be, hogy mit tanultak az elmúlt egy évben.  A nagyon sok segítőnek köszönhetően pedig egy színvonalas gálán vehettek részt mindazok, akik megvásárolták a jegyet és ellátogattak vasárnap délután a BFMK-ba.

A jegy megvásárlásával pedig nem csak megtekinthették a gálát, hanem támogatták is a Tiszta Szívvel Egyesület munkáját. „Azért a Tiszta Szívvel Egyesületet választottam, mert ők is a gyerekekre fordítják ezt a támogatást és remélem, hogy mi is hozzá tudunk járulni egy új játszótérhez, vagy valami hasonló jótékony célhoz” – mondta el Preczerné Kobelák Szilvia, a Komplex Dance Stúdió vezetője.

„Nagyon megtisztelő és nagyon nagy öröm számunkra, hogy ilyen meglepetéssel rukkolt elő a stúdió, leginkább vezetőiknek és különösképpen a gyerekeknek köszönjük, hogy produkciójukkal, fellépésükkel és egyáltalán a lényükkel ilyen széppé teszik ezt a napot” – osztotta meg örömteli érzéseit Kérdőné Kovács Eszter, a Tiszta Szívvel Egyesület egyik alapító tagja.

 

Rostás Viktória