Kos (március 21.-április 20.)
Ellenállhatatlan vágyat érez, hogy a hatalmat magához ragadja, és mindent meg is tesz érte. Nem törődik senkivel és semmivel, mert csak ez a cél lebeg a szeme előtt. Pedig nem sok az esélye a győzelemre, mert vannak ellenfelei és nem is kevesen. Ők legalább annyira elszántak és semmiképpen sem szeretnének veszíteni. Együtt jóval erősebbek.

Bika (április 21.-május 20.)
Nem szeretné a jól bevált életritmusát senki kedvéért sem felborítani, hiszen már annyira megszokta. A változásokat legszívesebben elkerüli, mert nehezen képes a megszokott kerékvágását elhagyni és egy új úton elindulni. Most mégis változnia kellene, mert új szelek fújnak, és akiért hevesebben ver a szíve az nem egy maradi ember. A döntés a kezében van.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Egyelőre még keményen állja a sarat és ügyesen kitér a kedvese keresztkérdései elől. Remekül megfelel minden faggatásának, és még a szeme sem rebben, ha mellé kell beszélnie. Azonban ne bízza el magát, mert bármennyire is csavaros az észjárása könnyen lebukhat. Hiszen ki tudja, hogy a folyamatos gyanakvása majd még mire késztetheti.

Rák (június 22.- július 22.)
Ki sem látszik a munkából annyi a teendője és úgy érzi, hogy a mai napnak sohasem lesz vége. Halálosan fáradtnak érzi magát és szinte jártányi ereje sincs, de ez nem akadályozza meg abban, hogy ha a párja randevúra hívja, hogy ne találkozzon vele. Természetesen akkor már semmi baja sincs, sőt nagyon él és virul, örömében majd kibújik a bőréből.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Miért csodálkozik azon, hogy a kedvese kerüli, mint macska a forró kását, hiszen óriási lendülettel veti magát bele a meghódításába. Természetes, hogy amint lehet gyorsan menekülőre fogja, mert nem szereti, ha bárki birtokolni akarja. Az nem lenne nagy baj, hogy nagyon oda van érte, hanem az a gond, hogy ennek túlságosan erőteljesen nyomatékot is ad.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Nem szabad elkeserednie és rémeket látnia, csak azért, mert az ellenfele látványosan magabiztosnak mutatja magát. Ne üljön föl a látszatnak, hiszen ezzel csak a félénkebb embereket akarja elriasztani. Inkább tegyen úgy mintha fél kézzel képes lenni lesöpörni őt az asztalról, mert ezzel a viselkedéssel biztos, hogy nagyon könnyen elbizonytalaníthatja.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Nagyon ügyesen képes az éles megjegyzéseivel pontosan oda bökni a kollégáinak, ahová nem kellene. Szinte mértani pontossággal éppen ott bántja meg őket, ahol a legsebezhetőbbek. Pedig mindenkinek meg akar felelni és arra vágyik, hogy mindenki szeresse. Ne higgye, hogy ezzel nagy népszerűségre tehet szert, sőt éppen az ellenkezőjét éri el vele.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A szíve egyre gyakrabban jelzi, hogy nem jó úton jár, hiszen sokkal gyakrabban ver a kelleténél. Időnként még a tüdeje is rendetlenkedik, mert szinte alig kap levegőt. Az agyával is valami gond lehet, mert, ahogy meglátja a szíve csücskét, mindenfélét össze-vissza beszél. Sőt, ami még kellemetlenebb, előfordul, hogy egy hang sem hagyja el a torkát.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nyilas jegyűként hajlamos a csípőjén és a combján a hízásra. Ebben a kellemes nyári időben könnyen megszabadulhat a súlyfeleslegétől. A kellő mennyiségű testmozgás az évei számától függetlenül is rendkívül fontos. Próbálja megállni, hogy ha ideges, szomorú vagy bánatos, akkor étellel vigasztalja magát. Szerelmi csalódáskor mindez nem érvényes.

Bak (december 22.-január 20.)
Még véletlenül se álljon be az áskálódók táborába, mert nem ez a megoldás. Inkább, ha valami bántja vagy valami baja van vele, akkor álljon a sarkára és beszélje meg vele szemtől szemben. Így elkerülheti, hogy a félreértések megmérgezzék a kapcsolatukat, és személyesen jóval könnyebb tisztázni a dolgokat. Mindvégig igyekezzen megőrizni a hidegvérét.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Meggondolatlanul ne ugorjon fejest egy utazásba, hanem legyen körültekintő. Kapkodással számos hibát véthet és igen fontos dolgok elkerülhetik a figyelmét. Ne csak a színes prospektusok képeit nézze, és az alapján döntsön, mert azok könnyen megtéveszthetik. Alaposan mérlegelje az anyagi lehetőségét is, nehogy túlságosan nagy kiadásba verje magát.

Halak (február 20.-március 20.)
Végre fellélegezhet, és már nyugodtan hajthatja álomra a fejét. Úgy érzi, hogy egy mázsás súlytól szabadult meg, ami terhét régóta feleslegesen cipeli. A problémát kicsit önmagának is köszönheti, mert túlságosan sokat habozott mielőtt meghozta volna a végleges döntését. Nem hallgatott senkire és nem fogadta meg a mások gyakorlati tanácsát sem.

Forrás: hirado.hu