A Főnix taxit a nap bármely szakaszában elérhetik az utasok. Kibővült flottával várják a nyáron utazni vágyókat. Ám nem csak sofőreik száma, hanem a kocsik állománya egy kisbusszal is gazdagodott. Ezzel nagyobb csoportokat is tudnak szállítani, legyen szó akár 6-7 vagy 8 fős társulatokról vagy baráti társaságokról. „A korlátaink végtelenek” – mondta a Rácz Viktor, a Főnix taxi hivatásos sofőre.

A múlt hétvégi Hó(l)dfény fesztivál és a még előttünk álló fesztiválok is rengeteg munkát adnak a  Főnix taxinak, az utasoknak pedig sok segítséget nyújtanak, hiszen autóval is nyugodt szívvel nekivághatunk a bulizásnak, mert a Főnix taxi még az autókról is gondoskodik sofőr szolgálatával.Így nem csak Vásárhelyen számíthatunk rájuk, hanem vidéken vagy akár egy reptéri transzfer kapcsán is. A fiúk megemlítették, hogy egy reptéri transzfer több személy esetén gazdaságosabb.


Újdonságként említhetjük, hogy az idei nyáron nyereményjátékkal is várják a Főnix taxisok egy étteremmel összefogva a kedves utasokat, ugyanis minden hétvégén nyereményt sorsolnak ki a társasággal utazók között.

A sofőröktől kuponokat kapnak a taxizók, amelyeket, ha kitöltenek, részt vehetnek a nyereményjátékban.

A Főnix taxit a véradó állomás előtt és a taxi droszton találhatják meg, illetve a 06-80/625-625 vagy a 06-80/620-444 telefonszámokon 0-24 óráig érhetik el.

Cservölgyi Zsófia