Kos (március 21.-április 20.)
Nem szívesen kockáztatna, de nincs más választása. Kénytelen mindent egy lapra feltenni, hogy a célját elérje. A szíve a torkában dobog, de már nem szeretne továbbra is bizonytalanságban élni. Meg van győződve, hogy még mindig jobb a biztos rossz, mint a bizonytalanság. Mivel a tét rendkívül nagy, ezért szeretne az egész ügyön minél hamarább túl lenni.

Bika (április 21.-május 20.)
Az egyik ismerősével komoly nézeteltérésbe keveredhet, de a saját jól felfogott érdekében jobban teszi, ha inkább elássa a csatabárdot. Könnyen célpontjává válhat, ha nem tér ki az útjából. Ne is törődjön vele. Legyen nagyvonalú és emelkedjen felül a megjegyzésein, mert ha mégis felveszi a kesztyűt, akkor se vége se hossza nem lesz az értelmetlen vitának.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Elhatározza, hogy végleg szakít a párjával és többé sohasem fog szóba állni vele. Hiába is kérlelné vagy rimánkodna, akkor sem fog megbocsátani neki. Akár még a Dárius kincsét is a lába elé teheti, az sem hatja majd meg. Idáig mindig elfogadta a kifogását, de ez többé nem fordulhat elő. Természetesen fogadalma csak addig tart, míg újra meg nem látja.

Rák (június 22.-július 22.)
Nem hagyja magát anyagilag megkopasztani, pedig egyik rokona éppen erre törekszik. Szerencsére még idejében kapcsol és átlát a szándékán, és esze ágában sincs teljesíteni a kívánságát. Pedig már meggondolatlanul kinyitotta volna a pénztárcáját, mert olyan szívhez szólóan beszélt, hogy megsajnálta. A megérzése most is a segítségére van.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nem szabad továbbra is hitegetnie azt, aki valójában nem a szíve csücske. Igaz, hogy a hiúságát nagyon legyezgeti a rajongása, de valójában akkor tesz jót vele, ha megmondja neki őszintén, hogy nem az esete. Természetesen nem szabad kíméletlenül közölnie vele, de Oroszlán jegyűként a színészi adottságaival játszi könnyedséggel boldogul majd.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Az új ismerőse nagyon felkeltette az érdeklődését, s bár még viaskodik magában, mégis sokat jár az eszében. Vonzza is a kaland lehetősége, ugyanakkor fél a következményektől is. Attól tart, hogy túlságosan megszereti, és esetleg annyira függ majd tőle, hogy nem lesz se éjjele sem nappala. Már most érzi, hogy el van veszve, ha csak megpillantja.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Családjában lévő ellentétek miatt folyamatosan lehangolt és rosszkedvű. Nem szereti a vitát, a veszekedést és most mégis el kell viselnie. Nem is érti, hogy miért nem tudnak szót érteni egymással, holott semmi okuk sincs arra, hogy szinte háborús körülmények között éljenek. Úgy érzi, hogy hamarosan segítségre lesz szüksége a béküléshez.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Igen békülékeny hangulatban van az az illető, akivel az utóbbi időben nézeteltérésbe keveredett. Érdemes lenne elfogadnia a békülő szándékát és béke jobbot nyújtani neki. A saját érdekében ássa el a csatabárdot még akkor is, ha igazságtalanul megbántotta. A harag rossz tanácsadó és a nehezteléssel együtt kimondottan ártalmas az egészségére.

Nyilas (november 22. -december 21.)
Feladatai elvégzéséhez rengeteg energiára van szüksége, és ezzel tökéletesen tisztában is van. Azonban annyira kifáradt már, hogy nem képes haladni a munkájával. A szíve mélyén azonnal hátrahagyna mindent és szabadságra menne, de sajnos nem teheti meg. Ha mégis megtenné, akkor annak súlyos következményei lennének.

Bak (december 22. – január 20.)
Ebben az esetben is tudja a megoldást, ezért nem szabad húznia az időt. Higgye el, hogy nincs miért tétováznia, hiszen nem olyan nagy a kockázat, mint gondolja. Igaz, hogy mindig csak az első lépést megtenni a legnehezebb, de utána már minden sokkal könnyebb lesz. Itt az ideje, hogy legyőzze kishitűségét, mert csak megnehezíti a helyzetét.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A sors nagyszerű lehetőséget sodor az útjába, csak élnie kell vele. Azonban mindenen jár az esze csak nem a kivitelezésen. Egészen más tervet szövöget, de minden reális alap nélkül, pedig így elmegy a szerencséje mellett. Nagyon jó lenne, ha gyorsan üstökön ragadná a szerencséjét, még mielőtt más valaki mellé szegődne. Az álmodozásnak nincs itt az ideje.

Halak (február 20. -március 20.)
Amennyiben ingatlan vásárlásra adja a fejét, ne döntsön azonnal. Csak akkor nem fog melléfogni, ha többet is megnéz. Nem szabad kapkodnia, vegye alaposan szemügyre a leendő otthonát, hogy később se érje váratlan meglepetés. Ne lépjen túl a kisebb hibákon vagy hiányosságokon, mert általában a kisebb hibákból lesznek a nagyobbak.

Forrás: hirado.hu