Kos (március 21.-április 20.)
Teljes káosz uralkodik a lelkében, mert nem tudja eldönteni, mitévő legyen. Döntésének következményével tökéletesen tisztában van, és éppen ez, ami szinte megbénítja. Imádja a kihívásokat, de azért úgy érzi, hogy ezzel a helyzettel egyelőre nem képes megbirkózni.

Bika (április 21.-május 20.)
Mozgalmasan indul a napja, jobbnál jobb programmal várják a barátai, csak győzzön válogatni közülük. Ne hagyja azonban kihasználni magát, mert lehet, hogy nem csak a társaságára számítanak, hanem a pénzére is.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Ajánlatos visszafognia a költekezését, és elkezdeni valamennyire spórolni, mert olyan váratlan kiadása lehet, amit nem lehet elhalasztani. Szerencsére nem aggodalmaskodó típus, de sajnos néha könnyelmű és meggondolatlanul szórja a pénzt.

Rák (június 22.- július 22.)
Túlságosan sokat foglalkozik önmagával és fölöslegesen rágódik a problémáin. Ne maradjon túlságosan sok ideig egyedül, mert hajlamos rá, hogy egy problémát annyiszor körbejárjon, hogy végül ne találja meg a kivezető utat. Menjen társaságba, találkozzon barátaival, élvezze az életet.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Amennyiben már a szabadságát tölti, óvatosan napozzon, és feltétlenül használjon fényvédő krémet. Kerülje a tűző napot, legyen többet árnyékban egy jó könyvvel és egy kellemes hűsítővel. Így lelkileg is feltöltődik.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Hiú ábránd abban reménykednie, hogy a magánéleti gondjai maguktól megoldódnak. Természetesen jobb lenne, ha este lefeküdne és reggelre már minden gondja tovaszállna, de ez most biztosan nem valósulhat meg. Beszélje meg a konfliktust a másik féllel, hisz könnyen lehet, hogy csupán félreértésről van szó.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Várakozni mindig nehéz, de ne csüggedjen, mert megéri a türelem és a kitartás. A nehézséget tovább fokozhatja az, hogy nem lát teljesen tisztán, így időnként a magabiztosságát a szokásos bizonytalanság válthatja fel. Ne lásson rémeket, mert hamarosan minden rendben lesz és az elképzelése valóra válik.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nehezen teszi túl magát a csalódáson. A már megtörtént dolgokon nem tud változtatni, ne törje a fejét bosszúálláson, mert már az sem segítene. Kapcsolatuknak most járt le az ideje.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Rendkívüli eseményre a mai napon nem kell számítania, de azért a szíve veszélybe kerülhet. Főleg, ha nem elég óvatos, és könnyelműen kinyitja olyan ember előtt, aki nem érdemli meg. Egy kis flörtöléstől nem kell elzárkóznia, de egyelőre tartson három lépés távolságot.

Bak (december 22.-január 20.)
Igen nagy a tét és ezzel tökéletesen tisztában van. A vezető szerep megszerzéséért folyik az ádáz harc és még nem dőlt el, hogy ki szerzi meg ezt a nagyon fontos szerepet. Esze ágában sincs visszavonulni, és sohasem ismerné el a vereségét.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Szeretné a párját valami kedves ajándékkal meglepni, és nem sajnálná a pénzt, hogy örömet szerezzen neki. Teljesen bizonytalan, mert már ismeri annyira, hogy akármiért nem lelkesedik. A legegyszerűbb lenne, ha követet küldene, aki kipuhatolja, hogy mégis mit szeretne.

Halak (február 20.-március 20.)
Szentelje a mai napját a szeretteinek, és töltsön sok időt velük. Végre együtt a család, menjenek el olyan helyre, ahol még nem jártak, hiszen szükség van az újdonságra, a változatosságra. Legyen rugalmas, és ne zárkózzon el akár az extrém ötletektől sem. Sőt egy kis bolondozás is jót tenne a lelkének, mert eltereli gondolatait a gondjairól.

Forrás: hirado.hu