A Pi-vizet a japánok fedezték fel, amikor a növények fiziológiáját tanulmányozták. Rájöttek, hogy a növényekben nem „átlagos víz” van, vagyis nem hat vízfürtű molekulák alkotják, hanem kisebb, hármas vízfürtök. Ez az “élő víz” található meg minden élő szervezetben.

Az köztudott, hogy a szervezetünk nagy része víz. Amikor megszületünk 96%-ban Pi-vizet tartalmaz a szervezetünk. Ahogy idősödünk, úgy romlik a bennünk lévő víz minősége, a természetes halál beálltakor már csak 58% Pi-vizet tartalmaz a testünk. A szervezet jelzi a Pi-víz csökkenését az öregedéssel, de a betegséggel is. A Pi-víz fogyasztása segíti a szervezet méregtelenítését, erősíti az immunrendszert, fokozza a sérült sejtek, szövetek helyreállítását, csökkenti a stressz-érzékenységet és lassítja az öregedést. A “Pi”, azonos a csi-vel, illetve a nullponti- vagy vákuumenergiával, csak a japánok Pi-nek nevezik.

A Pi-vizet kortól függetlenül bárki fogyaszthatja, akinek fontos az egészsége, 0-tól 120 éves korig – vagy akár tovább. Fogyasztása az emberi testsúlyhoz köthető, 30 kilogrammonként 1 liter javasolt. Ez azt jelenti, hogy egy 60 kilogrammos embernek napi 2 liter fogyasztása az ideális. Reggel, ébredés után, éhgyomorra igyunk meg fél litert, a többit nap közben, amikor csak jól esik!

A sportolóknak is tökéletes választás, hisz aki fogyasztja egészségesebb lesz, jobb lesz az állóképessége, teljesítménye. De nem csak embereknél, állatoknál is javítja a teljesítményt, például olyan versenylovakkal itattak Pi-vizet, amik még nem nyertek futamot. 40 nap után a 10 kiválasztott ló közül hét futamot nyert, két ló második és egy ló harmadik helyezést ért el. De egy futball csapattal is végeztek tesztet, az eredmény pedig magáért beszél: az utolsó előtti helyről a második helyre jött fel a csapat. A Pi-víz nem csak emberi fogyasztásra alkalmas, használhatjuk öntözésre – tökéletes megoldás lehetne a bio-gazdálkodásban. Segítségével nagyobb terméshozam lenne elérhető, és a gyomnövények, kártevők is sokkal kevesebb gondot okoznának.

A Pi-víznek több fajtája is van – amiből szóda készül gyengébb: 800 gaussos, de létezik a humán Pi-víz, vagyis az emberi fogyasztásra ajánlott, ami 1500 gaussos, és létezik ipari felhasználásra készített Pi-víz, amely 4500-5500 gaussos. (A gauss a mágneses indukció mértékegysége).

Az Élet Forrása Biocentrum Hódmezővásárhelyen, az Andrássy út 54. szám található, hétköznapokon 9-17 óra között tart nyitva az üzlet (fél 1-től 2 óráig van szünet, ilyenkor van házhozszállítás). Telefonon is érdeklődhetnek, és akár rendelhetnek is: 30/9-456-180. Cégek is rendelhetnek Pi-vizet 19 literes vízadagolóban. A Pi-víz vásárlásához kérjük, vigyenek magukkal saját palackot. A humán Pi-víz literenként 50 Ft, a lúgos-oxigénes változat pedig 80 Ft-ba kerül. Az új fogyasztók 1 hónapig 40% kedvezménnyel vásárolhatják meg a Pi-vizet.

Kiskata