Idegenek? Ufokról komolyan címmel jelent meg Sós Tibor legújabb könyve. A szegedi ufókutató harminc éves munkásságát vezeti végig a több mint 200 oldalas köteten. – Helyszínelő voltam és rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztem. Ezeket írtam le, valamint nagy hangsúlyt fektettem arra, miként állapíthatjuk meg, hogy hiteles-e egy ufókról szóló beszámoló. Ezt azért tartom fontosnak, mert erről nagyon kevés újság és internetes oldal ír – nyilatkozta portálunknak.

Sós Tibor a könyvén keresztül azt is ismerteti, melyek voltak a legfontosabb hazai észlelések. A lapokon azonban számos érdekesség fellelhető: fénygömbök és magzatelrablások egyaránt.

Az ufókutató véleménye szerint a világnak szemléletváltásra lenne szüksége. – A kötet vége arról szól, hogy vegyük észre: nem mi nem szeretnénk az idegen civilizációkkal a nyílt kapcsolatfelvételt, hanem ők azok, akik még ezt nem vállalják – mondta.

Az Idegenek? Ufokról komolyan számos térségi történetet dolgoz fel, tartalmaz többek között szegedi, kisteleki, dorozsmai és vásárhelyi észlelést is.

Megyeri József