Kos (március 21.-április 20.)
Már nem sokat kell várnia és új szakasz kezdődik az életében. Nem lesz teljesen felhőtlen, de azért aggodalmaskodnia sem kell. A kihívásokkal igyekezzen megbarátkozni.

Bika (április 21.-május 20.)
A megállás nélküli munkát fontos, hogy pihenés kövesse, különben szívpanaszokkal kell számolnia. Gondolja át, hogy a munkája arányban van-e az anyagi juttatással.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Bármennyire is vonzónak tűnik, most ne közösködjön senkivel, mert könnyen pórul járhat, és örök harag lehet a vége. Nem éri meg, hogy egy haragossal több legyen.

Rák (június 22.- július 22.)
Némi leleményességgel és kevés plusz munkával olyan előnyökre tehet szert, ami hosszútávon biztosan meg fog térülni. Ebben az esetben csak a saját érdekét nézze.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Meggyűlik a baja a hivatalokkal, s ez a bosszankodás rányomja a bélyegét a hangulatára is. Tegye túl magát rajta, inkább próbáljon minél több időt szentelni a szeretteire.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)
Igyekezzen tisztázni a kényes helyzetet, mert még csak jobban elmérgesedik a viszony az illetővel. Az időnek ebben az esetben fontos szerepet szánjon!

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Nem akkora a probléma, mint amilyennek látja, de azért elnagyolni sem kell. Járjon végére a dolgoknak, majd lépjen túl rajta. Idegeskedés helyet élvezze az életet.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nyugalomra és kitartásra van szüksége, mert az ügyei intézésének csak e két tulajdonságával tud a végére érni. Az idegeskedés, a mérgelődés viszont szigorúan tilos.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Kénytelen feladni az elveit, mert a helyzet úgy kívánja. Mivel túlságosan sok választása nincs, ezért jobb, ha beletörődik, és nem zsörtölődik. Tegye túl magát rajta.

Bak (december 22.-január 20.)
Kapcsolata egyre jobban alakul, de azért még ne bízza el magát. Ugyanis kisebb összezördülések teszik változatossá az érzelmi életét. Vita után azért mindig kössön békét.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Kellemes napra számíthat, ha engedi, hogy Ámor eltalálja a szívét. Egyelőre nem kell felnagyítani az eseményeket, hagyja, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek.

Halak (február 20.-március 20.)
Most már nem halogathatja tovább egy fontos ügye intézését, mert komoly lehetőségtől esik el. Kénytelen a félelmeit legyőzni, ha a célját el szeretné érni.

Forrás: hirado.hu