Kos (március 21.-április 20.)
Már nagyon bánja, hogy annyi energiát fektetett bele egy vállalkozásába. Igaz az elején nagyon kedvezőnek tűnt, de mire észbe kapott, már annak is örülhet, hogy veszteség nélkül képes lezárni az ügyet. Pedig még nem is okolhatja magát, mert a szokásosnál sokkal körültekintőbb volt. Sajnos a körülmények is közbeszóltak, és az égiek sem segítettek.

Bika (április 21.-május 20.)
Még ne adja fel olyan könnyen, s nem kell minden szóbeszédet elhinnie. A régi kedvese közel sem olyan boldog, mint amilyennek mutatja magát. Inkább csak a büszkesége nem engedi, hogy bárkinek is bevallja, hogy már megbánta a döntését. Főleg önmagának nehéz elismerni, hogy túlságosan könnyen szakított, s ha tehetné, akkor bizony szívesen újra kezdené.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Legyen óvatos az egyik szomszédjával, mert közel sem olyan barátságos, mint amilyennek szereti mutatni magát. Egyelőre szerencsére nem tud ártani, de ha tehetné, bizony szívesen megkeserítené az életét. Az okát még saját maga sem ismeri, csak azt érzi, hogy valamiért nem kedveli. Ezért jobban teszi, ha megtartja vele a három lépés távolságot.

Rák (június 22.- július 22.)
Itt az ideje, hogy belássa, nem érdemes olyan szekér után futnia, amelyik nem veszi fel. Szomorúan kell megtapasztalnia, hogy vannak olyan kapcsolatok, amelyikbe bármennyi energiát is fektet bele, sohasem jöhetnek létre. Ne okolja magát, mert az égiek az illetőt nem önnek szánják. Nem hibázott csak annyiban, hogy nehezen képes elengedni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Minden az elképzelése szerint alakul, s ez örömmel és elégedettséggel töltheti el. Ám sajnos minden csoda három napig tart, ezért fontos, hogy ne bízza el magát. Főleg attól óvakodjon, hogy a sikereivel fűnek-fának eldicsekedjen. Ugyanis a kevésbé sikeres emberekben akár ellenszenvet is kiválthat. Ne feledje, hogy sors kereke hol fent, hol lent.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Remekül képes együtt dolgozni az egyik kollégájával, és ezt már mások is észrevették. A főnöke nagyon meg van elégedve a munkájukkal, és külön örül annak, hogy milyen nagy hasznot hoznak a cégnek. Szerencsére az meg sem fordul a fejében, hogy talán valami vonzalom is kialakulóban van a szimpátia mellett. Ha kitudódna, már nem örvendezne annyira.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Nagyon jó ötletnek bizonyul, hogy igyekszik a párjával minél több közös programot csinálni. Kapcsolatuknak rendkívül nagy szüksége van arra, hogy újra sokat együtt legyenek. A közös programok, és élmények segítik, hogy ismét egymásra találjanak. Némi hamisságot is megengedhet a cél érdekében, és azért lelkesedik, amit kedvese szeret.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Úgy érzi, hogy akár egy kézzel is elbánik a riválisával, azért ezt még ne vegye készpénznek. A túlzott magabiztosság most nem sok jót ígér, mert ebbe még az illetőnek is lesz beleszólása. Inkább helyezkedjen várakozó álláspontra, és várja, meg, amíg megteszi az első lépést. Addig készítsen egy tervet, amit az adott helyzet szerint módosíthat.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Ne keseredjen el, mert az ügyei intézése nagyon lassan halad. Köztudott, hogy a jó munkához idő kell, ezért őrizze meg az optimizmusát, szüksége lesz még rá. Csak önmagát okolhatja, mert nem vette figyelembe mások figyelmeztetését, hogy bizony sokat idegeskedhet, amíg a dolog végére ér. Fölöslegesen ne bosszankodjon, mert azzal sem lesz jobb.

Bak (december 22.-január 20.)
Nagyon kedvező ajánlatot kap, amelyen érdemes lenne elgondolkodnia. Talán túl jónak is tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. Ám a realitásáról könnyen meggyőződhet, s valóban annyira előnyös, akkor nem lenne szabad egy percig sem gondolkodnia rajta. Természetesen érdemes megvitatnia a kérdést a párjával is, ne döntsön egyedül, hiszen őt is érintheti.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Nehezen halad a munkájával, mert nem képes a feladatára koncentrálni. Gondolatai el-elkalandoznak, ahelyett, hogy dolgozna. Abban tökéletesen igaza van, hogy nehéz összpontosítania, ha egészen máshol jár az esze. De a felettese is jól gondolja, hogy a szerelem ide vagy oda, a munkahelyén a munka elvégzése a legfontosabb.

Halak (február 20.-március 20.)
Még ne temesse el a régi kapcsolatát, mert nem eszik olyan forrón a kását. Mint mindenhez idő kell, ahogy a szerelem kibontakozásához is, s persze az elmúlásához is. Inkább vonuljon háttérbe és várja ki a fejleményeket. Minden elképzelhető, még az is, hogy hamar véget ér a románc és a kedvese újra visszatér, s szánja-bánja, hogy hagyta magát elcsábítani.

Forrás: hirado.hu