Az már a korábbi fordulókban eldőlt, hogy a HFC 19 évesei ezüst, míg a 17 évesei bronzéremmel zárták a bajnokságot, így az utolsó fordulóban tét nélkül léptek pályára SZEOL SC vendégeként.

A 19 évesek mérkőzésén Kovács Armand első félidei kiállítása után sem adták fel a fiúk és Gyürki Levente valamint Darida Ádám találatainak köszönhetően döntetlenre végeztek a SZEOL SC ellen.

A 17 évesek mérkőzésén Mohácsi Ozmin már a 3. percben megszerezte a vezetést a vásárhelyi csapatnak, de a folytatásban kiegyenlített játék folyt a pályán. Mindkét oldalon akadtan helyzetek, amelyek azonban rendre kimaradtak. A második játékrész közepén Ambruzs Erik kiállítását követően emberhátrányba kerültek Bacsa Zsolt tanítványai, de a 88.percben Barta Tamás révén újabb vásárhelyi találat született, kialakítva ezzel a végeredményt.

 

NB II U19,Dél-Kelet csoport 33.forduló

Szeged,Felső Tisza-parti stadion

SZEOL SC-HFC U19 2-2(1-1)

HFC:Kovács-Szűcs Sz.,Oláh,Csoma,Buza(Nagy D.)-Gyürki(Balog),Bábi Z.,Bábi E.,-Darida,Hauk,Szabó(Forgó)

Edző:Rostás Károly

HFC gólszerzők:Gyürki,Darida

Kiállítva:Grund(SZEOL SC) ill.Kovács A.(HFC)

 

NB II U17,Dél-Kelet csoport 33.forduló

Szeged,Felső Tisza-parti stadion

SZEOL SC-HFC U17 0-2(0-1)

HFC:Nagy M.-Jankelic(Törjék),Dér,Kovács G.(Rau),Bíró(Ambruzs)-Siber N.(Fodor),Gyüre,Szőke-Bürgés,Mohácsi(Kovács L.),Barta

Edző:Bacsa Zsolt

HFC gólszerzők:Mohácsi,Barta

Kiállítva:Ambruzs

A vásárhelyi U18-as és U16-os csapatainak számára az idei év elsődleges célja a tapasztalatszerzés volt, hiszen sokszor egy-két évvel idősebb játékosok ellen kellett helytállnia a fiúknak. Ennek ellenére sok szép sikert értek el az elmúlt idényben, ami bizakodásra adhat okot a jövőre nézve. Az utolsó fordulóban a Szeged 2011 ellen mindkét korosztály szép győzelemmel zárta az idei szezont.

NB II U19,Dél-Kelet csoport 33.forduló

Hódmezővásárhely Városi Stadion

HFC U18-Szeged 2011 3-2(0-0)

HFC:Dobó-Jankelic(Törjék),Dér(Ökrös),Bíró,Balog-Dukai(Siber N.),Szőke(Fodor)-Nagy T.(Bábi E.),Pap(Gyüre),Kovács L.(Szabó),-Forgó

Edző:Vinnai István

HFC gólszerzők:Siber N.,Bábi,Szabó

NB II U17,Dél-Kelet csoport 33.forduló

Hódmezővásárhely Városi Stadion

HFC U17-Szeged 2011 3-2(2-1)

HFC:Nagy M.-Rác Szabó,Péter(Tejes),Siber J.,Almási-Jakus,Bán-Rau,Bíró(Masa),Pintér(Víg)-Tapiska

Edző:Jenei Péter

HFC gólszerző:Víg 2,Bán

Forrás: Czibere Adrián