Két nap alatt ez alkalommal is négy mérkőzés várt a vásárhelyi fiatalokra, akik előbb a Nagyvárad ellen vívtak szoros csatát. Az első negyedet simán nyerték Kudelláék, majd a második játékrészben ugyan csak egyetlen találat született, de azt is a HSA jegyezte. A fordulás után viszont a fiúk kárpótolták a nézőket, 10 gólt is vágtak 6-4 megoszlásban a Vásárhely javára. A meccs igazán a végére lett szoros, hiszen a záró negyedben négyszer is beköszönt a Nagyvárad, miközben egyetlen gólt sem engedélyeztek a Kasza-fiúknak. A győzelmet azonban sikerült megőriznie a HSA gárdájának.

HSA 2004 – Nagyvárad 10-9 (3-1, 1-0, 6-4, 0-4)

A második pénteki meccsen a Szentes A csapata volt soron. A hazaiak ugyan az első negyedben egygólos előnynek örülhettek, de a maradék játékrészekben mindvégig a Vásárhely uralta a játékot. A prímet Kudella Máté és Makán Róbert vitték, előbbi 8, utóbbi 6 találattal vette ki a részét a nagyaranyú győzelemből.

Szentes A – HSA 2004 7-16 (2-1, 1-4, 3-5, 1-6)

Másnap délben kezdtek a fiúk, a Vojvodina következett. A felek három játékrészen keresztül gyűrték egymást. Előbb a HSA számára jött ki jobban a lépés, 3-1 arányban hozták a negyedet, viszont a Vojvodina hasonló arányban tudott nyerni, így egyenlőállással fordultak a felek. A harmadik részben pedig 2-2-t játszott a két csapat, így a végére hagyták a döntést. A meccset a vásárhelyiek bírták jobban, simán hozták a végső nekifutást, így harmadik hétvégi győzelmüknek örülhettek.

Vojvodina – HSA 2004 7-10 (1-3, 3-1, 2-2, 1-4)

A hétvége és a szezon utolsó mérkőzését a Szentes Leány csapata ellen játszotta a HSA 2004. Úgy tűnt, hogy szombaton a szoros és kemény meccsek jutottak osztályrészül Kasza Károly tanítványainak, hiszen ez alkalommal és egyenlőséggel fordultak a felek, 5-5-nél jött a térfélcsere. A döntést azonban a maradék két játékrészben sem sikerült meghozni, így maradt a pontosztozkodás.

HSA 2004 – Szentes A 8-8 (2-3, 3-2, 2-2, 1-1)

A HSA ezzel a bajnokság 4. helyén végzett, 25 mérkőzésen 14 győzelem, 2 döntetlen és 9 vereség lett a csapat mérlege, ami 44 pontot ért.

szcs
Fotó: promenad archív