A műsorban Sinóros Róbert egy olyan esetről is beszámolt, ami szinte a csodával határos. Egy úr esettanulmányát osztotta meg a hallgatókkal, aki tizenhárom évvel ezelőtt lezuhant a tetőről, aminek következtében koponyarepedést és agykárosodást szenvedett. Nem tudott beszélni, a jobb oldala csaknem teljesen lebénult. A rehabilitáció és gyógytorna segítségével több hónap alatt jutottak el addig, hogy segítséggel ismét tudott járni, de beszélni, írni továbbra sem. Idén április végén, tizenhárom évvel a baleset után kezdte el a BEMER terápiás kezelést, és hat hét alatt olyan eredményeket értek el, ami minden elképzelést felülmúlt. Ismét beszél, sőt ír – korábban nem tudta a tollat sem megtartani, sőt segítség nélkül biciklizik. Ilyen eredményben senki nem reménykedett. Mindez a BEMER terápiának köszönhető, illetve a saját szervezetének, amelynek öngyógyító folyamatait a BEMER terápia felébresztette.

De nem csak a traumatikus idegrendszeri sérülések esetén tud segíteni a BEMER. Az Egészségügyi Világszervezet, a WHO néhány betegségcsoportnál kifejezetten ajánlja a terápia alkalmazását, ilyen például többek között a Parkinson kór, a stroke utáni rehabilitáció vagy éppen a sclerosis multiplex.

Dr. Duray Péter belgyógyász, reumatológus, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, sportorvos és BEMER-kutató jelenleg is azt vizsgálja, milyen eredménnyel alkalmazható a BEMER a sclerosis multiplex kezelésében. Nemrég Finnországban egy kongresszuson számolt be az eredményekről. A sclerosis multiplex jelenlegi ismereteink szerint nem gyógyítható. Csupán az állapot romlását lehet lassítani, azonban az eddigi kutatások tapasztalata, hogy a tünetek jelentősen csökkennek, az állapot javul a BEMER használatával. Ilyen eredményt még egyetlen gyógyszerrel sem sikerült elérni. Természetesen a kutatások, vizsgálatok folytatódnak, az eredményekről pedig mi is beszámolunk majd.

A BEMER terápia rengeteg betegség esetében sőt prevencióban is kiváló eredménnyel alkalmazható, és sportolóknak is ajánlott. A WHO kimondottan ajánlja a használatát például a kettes típusú diabétesz kezelése és a szövődmények megelőzése, a magas vérzsírral járó betegségek, ingadozó vérnyomás vagy magas vérnyomás, köszvény, a mozgásszervi degeneratív betegségek, lumbágó, sportsérülések kezelése, sclerosis multiplex, stroke utáni rehabilitáció, Parkinson-kór, Alzheimer-kór, asztma kezelésében. Immunrendszer erősítő hatása is van, sőt, alvászavarok esetén is segít és depresszió esetén is javasolják a használatát.

A Szolimed hódmezővásárhelyi szalonjában kedden délelőtt 9-11 óra között, ingyenes szakorvosi tanácsadáson vehetünk részt, dr. Duray Péter mindenkinek egyénre szabott terápiás programot állít össze. Nagyon fontos azonban, hogy a konzultációra előzetesen bejelentkezzünk akár telefonon, akár személyesen, a tanácsadásra pedig vigyük magunkkal a leleteinket.

Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdiót megtalálják Hódmezővásárhelyen, a Dr. Rapcsák András utca 24. szám alatt, hétköznap 8 órától 19:30-ig, szombaton 9-18, vasárnap pedig 10-17 óráig várják Önöket. Telefonon bejelentkezni a 30/437-67-80-as telefonszámon lehet, illetve hívhatják a 30/426-02-70-es telefonszámot is. Makón pedig,Kálvin utca 8-12. szám alatt, itt hétfőn, szerdán és pénteken tart nyitva az üzlet reggel 8-tól 16 óráig. Bejelentkezni kezelésre szintén a 30/437-67-80-as, illetve a 30/426-02-70-es telefonszámon lehet. De megtalálják az üzletet is a facebookon is, sőt, a BEMER terápiának is van már külön facebook oldala: Bemer Terápia Hódmezővásárhely és Bemer Terápia Makó néven.

Látogassanak el a szalonba, javítsanak egészségi állapotukon, előzzék meg a betegségeket, szépüljenek, lazítsanak és érezzék jól magukat!

Kiskata