Kos (március 21.-április 20.)
Elhatározza, hogy lesz, ami lesz, nyíltan és őszintén beszél a problémájáról. Nem szereti a mellébeszélést, és valójában nem is nagy színész, akkor meg miért mutatná másnak magát, mint amilyen. Azzal csak az időt húzná, és tovább küzdene a gondjaival. Tisztában van vele, hogy minden a fellépésen múlik, azzal meg sohasem volt gondja.

Bika (április 21.-május 20.)
Nagy elhatározásba kezd, és megfogadja, hogy ezen a nyáron már egészségesebben akar élni. Úgy dönt, hogy vége a kényelmes életmódnak, ki kell mozdulnia otthonából és rendszeresen mozognia kell. Szeretné elhagyni a káros szokásait is, vagy legalább mérsékelni azokat. A változtatásra teljesen készen áll legalábbis fejben, a többi meg majd elválik idővel.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Keserű tapasztalatok árán már megtanulta, hogy bizonyos emberekkel jobb nem újat húzni. Persze nagy önuralom kell hozzá, hogy legyűrje az ellenszenvét, vagy ne álljon le velük vitatkozni. De úgy érzi, hogy ez most egy komoly feladat az életében. Önuralmának a mai napon nagy hasznát veszi, mert lesz valaki, aki a tűrőképességét bizony próbára teszi.

Rák (június 22.-július 22.)
Egyik közeli hozzátartozója a segítségét kéri, amiben nem lát semmi kivetnivalót addig, amíg nem tudja, hogy mi lenne az. Ám mikor megtudja, hogy némi anyagi támogatásra lenne szüksége, már nem találja annyira rózsásnak a helyzetet. Bármiben szívesen segítene neki, csak pénzt ne kérjen kölcsön. Mert bármit szívesen ad, a pénzen kívül.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Világosan látja, hogy nem sok az esélye, ezért inkább visszakozót fúj. Úgy gondolja, hogy jobban jár, ha elegánsan visszavonul, ameddig még komolyabb lelki sérülések nélkül megteheti. Meg van győződve, hogy jó taktikát választ, és ebben tökéletesen igaza van. Ám arra nem számított, hogy éppen ezzel az ötletével, éri el azt, amiről már végleg lemondott.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Nem érzi jól magát a bőrében, mert bár a munkáját szereti, de a kollégájával már gondjai akadnak. Hiába tesz meg mindent a harmonikus együttműködésért, mégsem ér célt vele. Sőt, mintha még jobban vérszemet kapna, azzal, hogy mindent ráhagy. Tehetetlennek érzi magát, mert ha enged az a baj, ha vitába szállna, akkor meg az lenne a gond.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nem fél a kockáztatástól, nyitott egy új kalandra, és szeretné élvezni az életet. Úgy érzi, hogy jelenleg kissé szürke és unalmas az élete, ezért változatosságra vágyik. Nem feltétlenül szerelmi kalandban gondolkodik, bár talán, még abban is benne lenne, hisz úgy érzi, kapcsolata kezd kiüresedni. Azért már nem biztos benne, hogy jó ötlet másfelé kacsingatni.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Igaz, hogy nem kevés munkával, de sikerül lebeszélni magát az illetőről, mert a józan esze győz az érzelmei felett. Sokat vívódik és forgolódik álmatlanul az ágyában, mire meghozza a véglegesnek tűnő döntését. Persze azért visszaesések vannak, de ez bocsánatos bűn, amikor egy komoly érzelmi traumán van túl. Azért még mérget nem venne rá, hogy sikerül.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Olyan dolgokhoz ragaszkodik, amit már régen el kellene engednie. Folyamatosan rágódik mondvacsinált problémákon, amire nem lenne szabad egy percet sem áldoznia. Mégis egyre jobban belegabalyodik gondolatai hálójába, és nem találja a megoldást. Hiába a barátok jóindulatú segítsége, ön makacsul ragaszkodik az elképzeléséhez.

Bak (december 22.-január 20.)
Reálisan próbálja megítélni a helyzetet, amibe akaratán kívül belesodródik, de nem sok sikerrel. Csak az érzelmeire hallgat, pedig így fölöslegesen szerez magának gondokat. Biztos lehet benne, hogy a nyugalmától egy időre búcsút kell vennie, mert nem tud szabadulni a szélsőséges gondolataitól. Leghelyesebb, ha még időben belátja, jobb a béke.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Próbál kitérni egyik ismerőse ostroma elől, de nem sok sikerrel. Ugyanis csodálója nagyon kitartó és elszánt, nem adja fel egykönnyen.  Jól esik az érdeklődése, de inkább teher, mint öröm volt idáig. Ám most, hogy beszél vele, és kissé jobban megismeri, már nem is találja annyira nyomasztónak a kitartását. Lehet, hogy ad majd egy esélyt neki?

Halak (február 20.-március 20.)
Még tart a hétvégi jó hangulata, így könnyen szót ért bárkivel. Nem hagyja magát senkitől sem felidegesíteni vagy megbántani. Sikerült valóban feltöltődnie az elmúlt napokban, így lazábban veszi a munkájával járó akadályokat. Most döbben rá, hogy mennyire szüksége van szervezetének a kikapcsolódásra, s hogy mennyire elhanyagolta idáig.

Forrás: hirado.hu