Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. május 31. keddtől a Makó Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya már nem a Széchenyi tér 6. szám alatti Régi Városháza épületének földszintjén működik tovább, hanem a Foglalkoztatási Osztály Deák Ferenc utca 6. szám alatti épületének, nemrégiben felújított emeleti irodáiban. Ugyanide helyezi át az ügyintézést a Városházáról az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály  – azaz a hatósági állatorvosok –  valamint a Élelmiszerlánc-biztonsági és Földművelésügyi Főosztály – Növény- és Talajvédelmi Osztály makói munkatársait is itt lehet ezentúl megtalálni. Az ügyfélfogadási idő nem változik a megszokott ügyfélfogadási időben.

2016. június 1-én, szerdán áramszünet miatt nem lesz ügyfélfogadás a Földhivatali Osztályon. Az áramszünet az EDF DÉMÁSZ közlése szerint a Széchenyi tér 6. szám alatt lévő épületben 7:00-15:00 óra között tart, június 2-án az nyitva tartási rendnek megfelelően várják az ügyfeleket.

Szintén fontos hír és az igényekhez igazodó változás, hogy a megnövekedett ügyfélforgalom miatt 2016. június 7-től Makón a csütörtöki napok mellett keddenként is lesz TAJ kártya és EU kártya ügyintézésre lehetőség, a Kormányablakban. A kibővített szolgáltatás átmeneti. Amíg a megnövekedett forgalom miatt szükséges, addig heti két alkalommal lehet emiatt felkeresni az ügyfélszolgálatot.

Forrás: Varga Márta